Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Βάλτε τους στόχους σας σε μία σειρά, για να τους υλοποιήσετε πιο εύκολα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Τοξότη από χθες για να σχηματίσει την Πανσέληνο του Ιουνίου απέναντι ακριβώς από τον Ήλιο στους Διδύμους τα ξημερώματα της Κυριακής. Το ζώδιο του Τοξότη έχει την ενέργεια της περιπέτειας, της μεγάλης εικόνας της ζωής μας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Τοξότης στοχεύει ψηλά, ρίχνει το τόξο του μακριά και δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια αυτή για να οραματιστούμε το παρακάτω της ζωής μας και να κάνουμε σιγά σιγά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλουμε. Αν συγκεκριμενοποιήσουμε τους στόχους στο μυαλό μας θα είναι πιο εύκολο και να τους υλοποιήσουμε, αλλιώς μπορεί να διασπείρουμε την ενέργεια μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα χωρίς να ολοκληρώνουμε κάτι. Διεθνείς σχέσεις, εξωτερική πολιτική, ανώτατη εκπαίδευση, ταξίδια, τουρισμός και η εργασία που σχετίζεται με αυτόν, οι αεροπορικές εταιρείες και τα μακρινά ταξίδια, αλλά και τα θέματα της οικονομίας που συνδέονται με τα παραπάνω θέματα είναι κάποιοι από τους τομείς που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν ένα πιο απαιτητικό Σαββατοκύριακο. 

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο φυσά αέρας ανανέωσης με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σας προσκαλεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε όσο πιο μακριά μπορείτε. Η Πανσέληνος δεν είναι τόσο δύσκολη για το δικό σας ζώδιο, εκτός αν έχετε άλλους πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύες) που μπορεί να ζορίσουν περισσότερο. Είναι η στιγμή να δείτε τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να δείτε θέματα που αφορούν σπουδές, σεμινάρια, την επαγγελματική εξέλιξη σας και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές στη ζωή σας. Να μιλήσετε με φίλους που έχετε καιρό να βρεθείτε, να κάνετε όνειρα για μακρινά ταξίδια, να πάτε μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις, να σκεφτείτε χωρίς να αυτοπεριορίζεστε πώς θα θέλατε να διαμορφωθούν οι εξελίξεις στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ένα ιδιαίτερο, πιο εσωτερικό, πιο συναισθηματικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να νιώσετε ότι έρχονται στην επιφάνεια διάφορα άγχη, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς και αγωνίες για το μέλλον. Από την άλλη μπορεί το μέλλον των οικονομικών σας να σας δημιουργεί όλες αυτές τις ανησυχίες για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι λογικό κάτω από τις ασταθείς συνθήκες που βιώνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και έχετε πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Μην ξεχνάτε ότι φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας. Η δουλειά και η πειθαρχία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος φόβου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ