Verde: Όνομα και πράγμα - Σαν εξωτική όαση μέσα στο καταπράσινο Πάρκο του Παπάγου - Ρεστοράν μπαρ με γκουρμέ φαγητό, all day καφέ, bar για bit το βράδυ!

To Piu Verde, είναι το απόλυτο στέκι για καφέ, ποτό και φαγητό... Μοντέρνα διακόσμηση, καταπράσινο σκηνικό, υπέροχες γεύσεις και όλα αυτά στην καρδιά του πάρκου Παπάγου. Καταπράσινο σκηνικό και μοντέρνα διακόσμηση.

To Piu Verde, είναι το απόλυτο στέκι για καφέ, ποτό και φαγητό... Μοντέρνα διακόσμηση, καταπράσινο σκηνικό, υπέροχες γεύσεις και όλα αυτά στην καρδιά του πάρκου Παπάγου. Καταπράσινο σκηνικό και μοντέρνα διακόσμηση.




PIU VERDE Παπάγου

Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου & Ογδόης Μεραρχίας, Αλσος Παπάγου, Παπάγου, 210-6546185

Νίκος Σταυρινίδης - κάβα Vinifera, Ελένη Κωνσταντίνου, Αντώνης Χατζηαντωνάς




Πάνος Καρβούνης - Δημήτρης Παρασκευάς (δικηγόρος)


Χαμόγελα απο τον σερβιτόρο μας με τα γλυκά στο χέρι - αν και τα χαμογελα ηταν δικά μας μόλις είδαμε την πιατέλα


Λίγα λόγια για τον chef του Piu Verde - Βασίλη Παπαζαχαρίου:



O Βασίλης Παπαζαχαρίου τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως chef στο Piu Verde, ενώ παράλληλα έχει την επιμέλεια των menu σε εστιατόρια και σε όμιλο ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αναλαμβάνει την μαζική εστίαση (catering) σε εκδηλώσεις σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, ή prive ως “chef at home”.

Είναι λάτρης της Mεσογειακής και δημιουργικής κουζίνας και έχει δουλέψει κατά καιρούς σε εστιατόρια που έχουν διακριθεί με Χρυσούς Σκούφους. Είναι γνώστης της μοριακής γαστρονομίας ενώ πολλές φορές με «πειράγματα»  παντρεύει το gourmet με το παραδοσιακό.

Δημιουργίες και αφιερώματά του έχουν φιλοξενηθεί σε ελληνικά περιοδικά  και σε οδηγούς ψυχαγωγίας ενώ τη δουλειά του παρουσιάζει συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μουσακάς τσιπούρας δια χειρός... Βασίλη Παπαχαζαρίου:

Υλικά για 1 μερίδα:

·1 τσιπουρα 400γρ φιλεταρισμενη
·μισή μελιτζάνα μικρή
·μισό κολοκυθι
·μισή πατάτα
·1 φέτα ψωμί του τοστ

Για την μπεσαμελ :
·βουτηρο
·αλεύρι
·μοσχοκάρυδο
·γάλα
·αλάτι
·πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φρυγανιζουμε το ψωμί του τοστ ,κατόπιν περνούμε ενα τσερκι κατα προτίμηση στρογγυλό κ το λαδωνουμε καλα το τοποθετούμε πάνω στο ψωμί του τοστ κ κόβουμε ότι περισσεύει εσωτερικά τοποθετούμε τα 2 φιλέτα τσιπούρας προσέχοντας να μην αφήνουνε κενά μεταξύ τους αφου προηγούμενως τα έχουμε αλάτισει.Κοβουμε το κολοκυθι τη μελιτζάνα κ την πατάτα σε μικρά κυβάκια και τηγάνιζουμε ελαφρά .Αφου τα  στραγγιξουμε σε απορροφητικό χαρτί τα τοποθετούμε μεσα στο τσερκι κ ετοιμάζουμε την μπεσαμελ.Σε μια κατσαρόλα λιωνουμε το βουτηρο κ προσθέτουμε το αλεύρι μεχρι να ομογενοποιηθουν.Κατοπιν ρίχνουμε το γάλα ανακατευοντας σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε αλάτι πιπέρι κ μοσχοκάρυδο κ περιμένουμε να κρυώσει .Στρωνουμε στο τσερκι κ ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ