Μπέττυ Μαγγίρα: "Συγκινήθηκα, δεν έχω βάλει πέπλο" - "Τόσοι γάμοι έγιναν, ζήλεψα" (βίντεο)

Με πέπλο και ανθοδέσμη έκανε την εισαγωγή της εκπομπής η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα εμφανίστηκε φορώντας ένα πέπλο και κρατώντας μία ανθοδέσμη υπό τους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου, μιας και έγιναν τόσοι γάμοι το Σαββατοκύριακο.

«Καλέ, συγκινήθηκα. Δεν έχω βάλει πέπλα εγώ. Ε τόσοι γάμοι έγιναν, ζήλεψα. Λέω: κάτσε ρε συ, εγώ νυφικό δεν έχω βάλει», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος Συρίγος παντρεύτηκε, ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε, ο Νομικός με την Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν, η Ελίνα Κέφη επίσης. Τι ήταν αυτό; Να ρωτήσουμε αν ήταν καλή η συναστρία και παντρεύτηκαν όλοι τώρα;».

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Τι σχολίασε για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα - «Παρουσιάστριες βγήκαν εν μία νυκτί και έμειναν για χρόνια χωρίς εμπειρία» (βίντεο)

Και υπογράμμισε: «Το ζήλεψα λίγο το νυφικό, τα τούλια. Εγώ δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα. Έναν πολιτικό έχω κάνει με την κοιλιά τούρλα», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.

Και κατέληξε λέγοντας στη Μαρία Αντωνά: «Τώρα βάλε εσύ το νυφικό και μετά θα το βάλω εγώ. Να στείλω μία σέλφι στον Μάζη, να του πω: Δημήτρη με ζήτησαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ