Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Καλεσμένη σε γάμο στην Ιταλία - Το κομψό στράπλες φόρεμα & η θέα της αιώνιας πόλης (φωτό)

Πήραμε μία γεύση από την ονειρεμένη τελετή

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και οι followers της λατρεύουν να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό της.

Αυτή τη φορά, η 25χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την Ιταλία.

Ο λαμπερός εβραϊκός γάμος πραγματοποιήθηκε σε βίλα στη Ρώμη, και το τοπίο ήταν μαγικό, ενώ το φόρεμά που φόρεσε η ίδια θύμιζε βραδιά Οσκαρ.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε διοργάνωσε την πιο ονειρεμένη τελετή και μάλιστα με διάφορα βίντεο αποκάλυψαν με κάθε λεπτομέρεια όσα είχαν ετοιμάσει.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου φωτογραφήθηκε στον ολάνθιστο και καταπράσινο κήπο φορώντας ένα στράπλες με ντραπέ μελιτζανί φόρεμα σε στενή γραμμή με ουρά, το οποίο τόνιζε υπέροχα το γυμνασμένο της σώμα.

Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κότσο μπαλαρίνας και με ένα απαλό μακιγιάζ φωτογραφήθηκε, μόνη της και με τους φίλους της εντυπωσιάζοντας με τη φινέτσα και την κομψότητά της.

Εκτός από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στους εξωτερικούς χώρους της βίλας, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου φωτογραφήθηκε και στο εσωτερικό της ενώ σε επόμενα πλάνα την είδαμε να ποζάρει σε μπαλκόνι με φίλες της και θέα τη μαγευτική Ρώμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ