Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: "Κενή πορεία" η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα - Ευαισθησία στις προσωπικές μας σχέσεις

Τι επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο το πρωί της Τετάρτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό. Είναι από τα πρωινά που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ έχουμε και την τάση να ονειροβατούμε. Στις 12:12 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στον Λέοντα στις 17:35. Οι απογευματινές ώρες είναι λίγο πιο πιεστικές με την αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα και τη σύνοδο Σελήνης-Άρη κυρίως για τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο είστε λίγο πιο ευαίσθητοι σήμερα και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους τις πρωινές ώρες. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στον χώρο εργασίας μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας. Επιλογή θα έχετε, αλλά η συμβουλή μου είναι να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές βλέπετε και για τους άλλους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε εντάσεις στον χώρο εργασίας. Κάποιες σκέψεις σας πιθανώς δεν πρέπει να τις μοιραστείτε σήμερα με συνεργάτες σας. Μπορεί κάποιος να προσβληθεί ή να πάρει αυτό που είπατε στραβά άσχετα με τις προθέσεις σας. Από το απόγευμα κι έπειτα η μέρα κυλά καλύτερα με τη Σελήνη στον Λέοντα που φωτίζει τον τομέα του έρωτα, αλλά και της διασκέδασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό και σε νοητικό επίπεδο αγαπητοί μου Ταύροι, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν ένα πολύ δύσκολο παζλ για να τις φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε όμως να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας, να δίνετε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω και γενικώς ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε. Θυμηθείτε ότι τα λόγια σας πρέπει να είναι καλά μετρημένα, γιατί μπορεί να πονέσουν άτομα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα στο περιβάλλον σας. Δεν παίζει ρόλο όμως μόνο τι θα πείτε, αλλά και ο τρόπος που θα το πείτε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Άρη.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ