Πριγιάνκα Τσόπρα, Ζεντάγια, Αν Χάθαγουεϊ: Στη Βενετία με υπέροχα κοσμήματα Bulgari - Οι glam εμφανίσεις με τις πολύτιμες δημιουργίες (φωτό - βίντεο)

Η μία πιο υπέροχη από την άλλη...

Μπορεί το φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών να τραβάει όλα τα φλας τη δημοσιότητας πάνω του, ωστόσο λαμπερά events σε όλο τον κόσμο έλκουν τους σταρ σαν τον μαγνήτη.

Στο επίκεντρο βρέθηκε και η Βενετία καθώς διάσημες κυρίες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που έγινε εκεί του οίκου Bulgari και της παρουσίασης της συλλογής Mediterranea High Jewelry.

Η νέα συλλογή της Mediterranean γιορτάζει «την ομορφιά της Μεσογείου, η συλλογή είναι ένα ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά, παρουσιάζοντας τα καλύτερα σε δεξιοτεχνία, σχεδιασμό και καινοτομία». Χωρίζεται σε τρεις συλλογές Southern Radiance, «Roman Splendor» και «East Meets West», με την καθεμία από αυτές να συνδέεται με έναν συγκεκριμένο αστερισμό συμβόλων, ατμοσφαιρών και εμπνεύσεων.

Ανάμεσά τους, η Priyanka Chopra, η Zendaya, και η Anne Hathaway, που έλαμψαν με τα υπέροχα κοσμήματα του οίκου.

Η Priyanka Chopra έλαμψε με την κόκκινη δημιουργία που αγκάλιαζε τις καμπύλες της και με τα πολύτιμα κοσμήματα του οίκου Bulgari.

Διαβάστε ακόμη: Priyanka Chopra - Nick Jonas: Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία - Τα τρυφερά φιλιά on camera

Η  Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Zendaya εμφανίστηκε με μία μαύρη μάξι δημιουργία με εντυπωσιακούς ώμους και ένα περιδέραιο με πολύτιμους λίθους σε σχήμα φιδιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Η Anne Hathaway επέλεξε μία υπέροχη δημιουργία που συνδυάζει το ασήμι με το χρυσό με εντυπωσιακή -επίσης χρυσή- κουκούλα που κάλυπτε τα μαλλιά της.

Φόρεσε ένα περιδέραιο του οίκου που συνδυάζει το ασήμι με τους κόκκινους πολύτιμους λίθους και ασορτί δαχτυλίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ