Kάννες 2023: Πρωταγωνίστριες με φτερά, πούπουλα και παγιέτες - Πρεμιέρα για το Monster του Χιροκάζου Κόρε-Εντα

Oι πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες...

Η Τζέμα Τσαν έκανε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση μαζί με το μοντέλο Σάρα Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Monster κατά τη διάρκεια του 76ου Φεστιβάλ Καννών το βράδυ της Τετάρτης.

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Το Φεστιβάλ των Καννών μόλις ξεκίνησε! Η παρέλαση αστέρων του σινεμά με πρώτους Michael Douglas & Κατρίν Ντενέβ επί σκηνής

Η 40χρονη ηθοποιός του Crazy Rich Asians έλαμπε στο κόκκινο χαλί πριν από την προβολή της ταινίας Monster.

 

 

 

 

Το λευκό, high neck, δαντελένιο φόρεμα της, ήταν πανέμορφο. 

 

 

 

 

 

 

Η σταρ πρόσθεσε στην εμφάνισή της εκθαμβωτικά αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι .

Εν τω μεταξύ, η Σάρα, 31 ετών, έφερε μια πινελιά χρώματος στο χαλί, καθώς εντυπωσίασε με ένα φωτεινό πορτοκαλί σιφόν φόρεμα από ZUHAIR MURAD με φτερωτό τελείωμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Viola Davis από την άλλη, τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφψν. 

Με στυλ από την Elizabeth Stewart, η Viola φόρεσε ια τουαλέτα, κατευθείαν από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Valentino για το φθινόπωρο 2022.

 

 

Το μακιγιάζ της Βαϊόλα Ντέιβις ήταν το ιδανικό για ένα κόκκινο χαλί ενός κορυφαίου κινηματογραφικού φεστιβάλ. Το smokey eye make up look της και τα nude glossy χείλη της απογείωσαν το look της, με τα φλας των φωτογράφων να πέφτουν βροχή όσο η ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί.

H ταινία Monster

Η υπόθεση θέλει μια μητέρα [Sakura Andō] να έρχεται αντιμέτωπη με τον δάσκαλο του γιου της, αφού παρατηρεί ανησυχητικές αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού της. Το κοινό βλέπει την οπτική γωνία της μητέρας, του δασκάλου και του παιδιού, πριν τελικά αναδυθεί η αλήθεια της ιστορίας.

O βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα και διεθνώς καταξιωμένος σκηνοθέτης Kore-Eda Hirokazu επιστρέφει με μια λεπτή, δυναμικά συγκινητική ιστορία αγάπης, καθήκοντος, κοινωνικών συγκρούσεων και μυστικών
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ