«Λουλούδια 60s σε μετάξι» - Nέο θεματικό workshop του Πανελληνίου

Τι "πήραν" οι συμμετέχοντες

Με ανοιξιάτικη διάθεση και ρετρό έμπνευση από την εμβληματική δεκαετία των 60’s, το νέο workshop που διοργανώθηκε στο χώρο του Καφενείου του Πανελληνίου είχε θέμα «Λουλούδια 60ς σε μετάξι». Μέσα από το νέο workshop οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, μέσα από μια αγαπημένη χειροτεχνία της δεκαετίας του 1960, τη ζωγραφική σε μεταξωτό ύφασμα.

Υπό την καθοδήγηση του κέντρου Κύκλοι Δημιουργικής Έκφρασης Κοιν.Σ.ΕΠ, οι συμμετέχοντες μέσα από ένα καμβά έντονων χρωμάτων, ψυχεδελικών μοτίβων και χαρακτηριστικών λουλουδιών, εμπνεύστηκαν για την κάθε μοναδική τους δημιουργία. Μέσα από το workshop οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα διαφορετικά είδη μεταξιού που υπάρχουν στην αγορά και για τον τρόπο που μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ατόφιο μετάξι από εκείνο με τις συνθετικές ίνες. Επιπλέον έμαθαν ότι ένα σημαντικό μέρος της συγκεκριμένης τεχνικής είναι ο τρόπος με τον οποίο τεντώνουμε το ύφασμα ώστε να μην τραυματιστεί δεδομένης της ευαισθησίας του. Από το 1960 μέχρι και σήμερα, το Πανελλήνιο αποτελεί τον πρώτο σταθμό ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, προσανατολισμένο στην ικανοποίηση των πελατών του.

Διαθέτει πλυντήριο και χώρους στάθμευσης, καθώς και ένα καφενείο – κόσμημα με αυθεντική αισθητική της δεκαετίας του 1960. Με έμπνευση από την χαρακτηριστική δεκαετία των 60’s και με στόχο να υπενθυμίσει όμορφες στιγμές και δραστηριότητες της εποχής, το Πανελλήνιο, διοργανώνει κάθε μήνα στο χώρο του παραδοσιακού καφενείου που φιλοξενεί ο σταθμός στο εσωτερικό του, workshops εμπνευσμένα από αυτή την περίοδο, με ιδιαίτερη θεματολογία.

Αναδημιουργημένο, με φιλοσοφία «Η εξυπηρέτηση ως εμπειρία», το Πανελλήνιο διατηρεί στοιχεία από την ατμόσφαιρα του 1960 με το αυθεντικό καφενείο, την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Κυρίως, στόχος του είναι κάθε μήνα να ταξιδεύει με ξεχωριστούς τρόπους το κοινό του σήμερα, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ξεχωριστές δεκαετίες.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα aea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ