Νικ Κύργιος: Έχασε την αγαπημένη του yiayia - Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram (φωτό)

Συλλυπητήρια....

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετάει τη γιαγιά του ο τενίστας Νικ Κύργιος. 

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram κάποιες φωτογραφίες με την αγαπημένη του γιαγιά σε ιδιαίτερες στιγμές μαζί! 

Σε μία είναι ο Νικ μαζί με τον αδελφό του, Χρήστο κι εκείνη στη μέσα ενώ στις υπόλοιπες είναι μόνη της.

 

 

"Φαίνεται ότι δεν μπορώ να κάνω διάλειμμα αυτή τη στιγμή…… RIP Yiayia, το καλύτερο που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Πηγαίνετε να απολαύσετε το χρόνο σας με την Papou τώρα", σημείωσε στη λεζάντα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νικ Κύργιος (γεν.27 Απριλίου 1995) είναι ελληνικής καταγωγής Αυστραλός επαγγελματίας παίκτης του τένις, Νο. 20 στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν του 2022 στο διπλό με τον Θανάση Κοκκινάκη ενώ στο μονό έφτασε στον τελικό του Γουίμπλεντον, πάλι το 2022, όπου έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

 

 

 

 

Στην κατηγορία των εφήβων (juniors) έχει κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν και το Γουίμπλεντον το 2013.

Συνολικά κατέχει 7 τίτλους ATP από τους οποίους οι δύο είναι στο Ουάσιγκτον Όπεν το 2019 και το 2022.

Ο Κύργιος γεννήθηκε στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Ο πατέρας του, Γεώργιος, είναι Έλληνας με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ η μητέρα του, Νιλ, είναι από τη Μαλαισία.

Ο πατέρας του είναι ελαιοχρωματιστής και η μητέρα του είναι μηχανικός υπολογιστών. Ο Νίκος είναι ο τρίτος απο τα τρία παιδία της οικογένειας. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Χρήστο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου και μια μεγαλύτερη αδερφή τη Halimah, η οποία ασχολείται με τον χορό και την υποκριτική. Σχολείο παρακολούθησε στο Radford College και στο Daramalan College, όπου και αποφοίτησε το 2012.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ