Η εγγονή του Ρόναλντ Ρήγκαν παντρεύτηκε: Η 40χρονη Άσλεϊ νυφούλα με έναν όμορφο αστυνομικό - Η λαμπερή τελετή (φωτό)

Λάμπουν από ευτυχία!

Η εγγονή του Ronald Reagan, Ashley, 40 ετών, παντρεύτηκε τον αστυνομικό της, Joe Dunster, σε μίατελετή στην Καλιφόρνια .

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Μαΐου στην Εκκλησία Our Lady Of Mt. Carmel στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, πριν κάνουν τη δεξίωση τους στο κοντινό Reagan Ranch Center στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Το ράντσο ήταν το εξοχικό του Ρόναλντ και της συζύγου του Νάνσυ και η τοποθεσία ήταν μόνο ένα από τα πολλά αφιερώματα που δώθηκαν στο πρώην πρώτο ζευγάρι.

Ashley Reagan Wedding

Το μενού της δεξίωσης περιλάμβανε επίσης μία μικρή αναφορά στους παππούδες της Ashley με ένα αγαπημένο του Ronald and Nancy - το τσίλι Chasen's στέκι διασημοτήτων του Δυτικού Χόλιγουντ - σερβίρεται μαζί με μπάρμπεκιου καθώς και ψάρι και κοτόπουλο που προέρχονται από την περιοχή.

«[Το Chasen] είναι στην πραγματικότητα όπου γνωρίστηκαν η γιαγιά και ο παππούς μου», είπε η Ashley.

Η Ashley και ο Joe μοιράστηκαν τον πρώτο τους χορό ως νεόνυμφοι με το επιτυχημένο τραγούδι της Lady Gaga Hold My Hand.

Ακούστε το εδώ:

«Στον Τζο, ειδικά, δεν αρέσει απαραιτήτως η μεγάλη προσοχή», είπε η Ashley στο People.

«Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή και οι δύο λέγαμε, «Θεέ μου, όλοι θα μας κοιτάζουν επίμονα. Θα είναι συντριπτικό». 

«Όταν κάναμε τον πρώτο μας χορό, ένιωσα σαν να ήμασταν μόνο οι δυο μας στο δωμάτιο. Απλώς περάσαμε μια υπέροχη στιγμή ανάμεσα στους δυο μας ».

Το ζευγάρι γνώριζε ο ένας τον άλλον ως παιδιά, αλλά ήρθαν σε επαφή ξανά το 2021 ως ενήλικες, αφού ο Τζο «πλησίασε τυχαία» την Άσλεϊ, όπως είπε στο People.

Ο Τζο ρώτησε αν ήθελε να πάει μαζί του για έναν καφέ και «τα υπόλοιπα είναι ιστορία», πρόσθεσε η Άσλεϊ. 

Περιέγραψε την ημέρα του γάμου τους ως «όμορφη και «όλα όσα ονειρευόμουν».

Η Άσλεϊ είπε ότι δεν δεσμεύτηκε μόνο με τον Τζο, αλλά και με τους τρεις γιους του, τον Κολτ και τα πεντάχρονα δίδυμα Ντιουκ και Γουόκερ.

Ashley Reagan Wedding

Το Reagan Ranch Center, που τώρα ανήκει στο Young America's Foundation, είναι το σπίτι του Rancho del Cielo, το οποίο αγοράστηκε από την πρώην πρώτη οικογένεια το 1974, χρόνια πριν ο Ronald γίνει πρόεδρος το 1981 και ενώ ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

«Από την πρώτη μέρα που το είδαμε, ο Rancho del Cielo μας έκανε μάγια. Κανένα μέρος πριν ή έκτοτε δεν έδωσε ποτέ στη Νάνσυ και εμένα τη χαρά και τη γαλήνη που δίνει», είπε ο πρόεδρος σύμφωνα με τον ιστότοπο του ράντσο.

Το Ίδρυμα Young America συνεχίζει λέγοντας: «Οι Ρήγκαν έβλεπαν το Ράντσο ως ένα ιδιωτικό καταφύγιο - ένα καταφύγιο από τη φρενίτιδα της δημόσιας ζωής. Εκεί, σε ένα σκηνικό μοναδικό, μπορούσαν να περάσουν χρόνο μόνοι ή με την οικογένεια και τους φίλους του ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ashley Reagan είναι η εγγονή του 40ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ronald Reagan. Η Ashley και ο αδερφός της, Cameron, είναι παιδιά του πρωτότοκου γιου του προέδρου Reagan, Michael Reagan.

Διαβάστε ακόμη: Vintage Story: Πριν γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α ο Ρόναλντ Ρήγκαν ήταν ναυαγοσώστης - Οι νεαρές γυναίκες έκαναν ότι πνίγονται για να τις σώσει ο όμορφος νέος (φώτο)

Ο Ρόναλντ Ουίλσον Ρήγκαν ( 6 Φεβρουαρίου 1911 - 5 Ιουνίου 2004), ήταν Αμερικανός πολιτικός και ηθοποιός που διατέλεσε 40ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (1981–1989) και 33ος Κυβερνήτης της Καλιφόρνια (1967–1975).

Ήταν ο γηραιότερος που εξελέγη ποτέ (69 και 73 ετών αντίστοιχα για τις δύο του θητείες) μέχρι την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, ο οποίος ήταν 70 ετών, και μέχρι την εκλογή του Τζο Μπάιντεν το 2020, ο οποίος ήταν 77 ετών

Το 1952 παντρεύτηκε τη Νάνσυ Ντέιβις, με την οποία παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ