Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ερμής τερματίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο - Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο ευαίσθητους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Ο Ερμής τερματίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο και γυρίζει ορθός παραμένοντας μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στο ζώδιο του Ταύρου. Για το πώς θα μας επηρεάσει πλέον ορθός ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατώντας εδώ. Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς, αλλά σε φάση κενής πορείας από τις 05:56 τα ξημερώματα μέχρι τις 10:56 το πρωί που προχωρά στον δυναμικό Κριό. Από το ζώδιο του Κριού δεν θα σχηματίσει κάποια κύρια όψη στο υπόλοιπο της μέρας. Σήμερα όμως έχουμε και το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα, μια βοηθητική όψη με έμφαση στη δημιουργικότητα και το συναίσθημα. Η όψη αυτή μας κάνει και πιο ευαίσθητους, ενώ είμαστε πιο πρόθυμοι να ακούσουμε την καρδιά μας. Από την άλλη, Ποσειδώνας είναι αυτός και πάντα ρίχνει λίγο μυστήριο και σύγχυση στη μίξη. Από αύριο όλα θα αρχίσουν να φαίνονται αρκετά πιο ξεκάθαρα.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με ένα μεγαλύτερο φόρτο υποχρεώσεων και πιθανώς λίγο πιο κουρασμένη ή άκεφη διάθεση τουλάχιστον μέχρι να περάσει η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 10:56 το πρωί. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιοι άνθρωποι μιλάνε για σας ή σας ασκούν κριτική χωρίς απαραίτητα να ρωτήσουν την άποψη σας για κάτι ή μπορεί να υπάρχει μια παρασκηνιακή κατάσταση στη δουλειά η οποία σας δημιουργεί ανησυχία. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας. Δεν μπορείτε να σταματήσετε κανέναν να έχει όποια άποψη θέλει, μπορείτε όμως να βάλετε όρια τουλάχιστον όταν κάτι γίνεται ενώπιον σας. Από την άλλη, με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη προς τον Ποσειδώνα ίσως ανασύρεται τώρα από το παρελθόν ένα ζήτημα που αφορά είτε στην οικογένεια ή ακόμη και σε ένα ακίνητο και χρειάζεται να βρείτε μια λύση. Προσπαθήστε όμως να μην βιάζεστε. Όλα θα επιλυθούν στην ώρα τους. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νιώθετε κάπως άτονοι ή να έχετε μια σύγχυση σε σχέση με κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή μια στενή σας σχέση. Από σήμερα γυρίζει ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σιγά σιγά θα ξετυλιχτεί ένα κουβάρι που το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα μπλεγμένο. Για το πώς θα επηρεάσει ορθόδρομος ο Ερμής από τον Ταύρο το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον τελευταίο καιρό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας και τις εκλείψεις πολλά πράγματα μπορεί να μπερδεύτηκαν, να σας αποσυντόνισαν ή να σας αποσταθεροποίησαν στην καθημερινότητα σας και κυρίως στη δουλειά. Μπορεί οι αλλαγές ή οι ανατροπές να δημιούργησαν μεγαλύτερη ανασφάλεια μέσα σας κι αυτό να σας ζόρισε και να σας ζορίζει ακόμη. Από σήμερα όμως ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία κι έτσι σιγά σιγά το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται, οι σχέσεις σας να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα και τα επαγγελματικά σας σχέδια να βρίσκουν περισσότερη ανταπόκριση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα υπερτονίζει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στην έκφραση σας και την επικοινωνία. Για το πώς θα επηρεάσει ορθόδρομος ο Ερμής από τον Ταύρο το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ