Ο Τζον Τραβόλτα σε μία συγκινητική ανάρτηση για την πρόωρα χαμένη σύζυγο του - Πως ευχήθηκαν οι Σάροουν Στόουν, Τζεφ Μπέζος & Μαντόνα (φωτό - βίντεο)

Ο κάθενας με το δικό του μοναδικό τρόπο...

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας (14/5) πολλοί celebrities θέλησαν να μοιραστούν δημόσια τις ευχές τους προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Τζον Τραβόλτα μας συγκίνησε με ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του Κέλλυ. 

"Ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας Κέλλυ. Μας λείπεις και σε αγαπάμε! Με αγάπη Ben, Ella και John", έγραψε στη λεζάντα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέλλυ Πρέστον  έφυγε από τη ζωή το 2020 από καρκίνο του μαστού. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1987, με τον ηθοποιό να μοιράζεται φωτογραφίες από τον γάμο τους στο Παρίσι, όπως και ξεχωριστές στιγμές με τα παιδιά τους Ella και Ben, αλλά και τον μεγαλύτερο γιο τους, Jett, που πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών

Ο Τζεφ Μπέζος δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον ίδιο να βρίσκεται στη μέση και γύρω του να υπάρχουν όλες οι "μανούλες" της ζωής του.

"Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας στην όμορφη, απίστευτη μαμά μου και σε όλες τις καταπληκτικές μαμάδες της ζωής μου. Μαμά σ'αγαπώ!", γράφει χαρακτηριστικά.

Με ένα μοναδικό βίντεο αποτελούμενο από διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες ευχήθηκε η Μαντόνα στη μαμα της.

'Μου λείπει η μητέρα μου κάθε μέρα και φαντάζομαι για δεκαετίες πώς πρέπει να είναι να έχεις μια μητέρα: να ζητώ βοήθεια, καθοδήγηση, φροντίδα και σοφία και όμως απέρριψα την ιδέα να γίνω μητέρα στα 30 μου γιατί συνέδεσα τη μητρότητα με τα βάσανα των θυσιών και τελικά τον θάνατο και δεν ήθελα τίποτα από αυτά. Αποφάσισα να ξεριζώσω τον μα&*κα από τη ζωή και να πάρω τον δρόμο που δεν έχω ταξιδέψει χωρίς να έχω προκαταλήψεις για το τι περίμενα από εμένα ως γυναίκα. Όλα τα πρότυπά μου ήταν ριζοσπαστικές γυναίκες όπως η Frida Kahlo, η Martha Graham και η Georgia O'keeffe Great Artists χωρίς παιδιά!! Όταν τελικά έγινα μητέρα, έμεινα έκπληκτη με το πόσο προσγειωμένη ένιωθα, αλλά και μπερδεμένη με το πώς θα καταλάβαινα την ισορροπία ανάμεσα στο να είμαι μια καλή μητέρα και μια ασυμβίβαστη καλλιτέχνης. Πέρασα πολλά χρόνια σχεδόν τυφλή και έκανα πολλά λάθη στην πορεία. Γιατί κάθε μητέρα ξέρει ότι δεν υπάρχουν εγχειρίδια ή βιβλία κανόνων που πρέπει να ακολουθήσει. Απλά πρέπει να βουτήξεις και να το καταλάβεις. Έχω βιώσει τα υψηλότερα και τα χαμηλότερα χαμηλά μου ως μητέρα. Κανείς δεν θα μπορούσε να με είχε προετοιμάσει. Ο φίλος μου κάποτε μου είπε ότι τα παιδιά σου είναι σαν κομμάτια της καρδιάς σου που τριγυρίζουν έξω από σένα. Ένα λεπτό η καρδιά σας σκάει από χαρά το επόμενο λεπτό σπάει! Αλλά πώς μπορώ να εξηγήσω πώς νιώθω……… Το να λέω ότι είμαι περήφανη για τα παιδιά μου ακούγεται αλαζονικό ή υποδηλώνει ιδιοκτησία. Καλύτερα να πω ότι είναι όλοι αστέρες που λάμπουν και χαίρομαι που η ψυχή τους με επέλεξε να γίνω μητέρα τους. Και αγαπητή μητέρα… όπου κι αν είσαι. Ελπίζω να είσαι χαρούμενη με τα εγγόνια σου!! Συχνά σε φαντάζομαι να τραγουδάς και να χορεύεις μαζί μας στην κουζίνα!, έγραψε συνοδεύοντας το βίντεο.

Τέλος, η Σάροουν Στόουν μέσα από μία σειρά οικογενειακών φωτογραφιών και υπέροχων στιγμιοτύπων έδωσε τις ευχές της στις μαμάδες της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: Αθηναΐς Νέγκα: Θα έπρεπε να υπάρχει μάλλον ξεχωριστή γιορτή για τις χωρισμένες μαμάδες και την κούραση που διαλύει τις ίδιες και τα παιδιά τους (φωτό)

"Σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν τα πάντα για εμένα. Χαρούμενη ημέρα της μητέρας!", σημειώνει στην περιγραφή των εικόνων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ