Νέο ερωτικό καβγαδάκι για τη Τζένιφερ Λόπεζ & τον Μπεν Άφλεκ: Αδιάκριτος φακός περαστικού τους έπιασε να λογομαχούν μέσα στο αυτοκίνητο (βίντεο)

Ένταση για το ζευγάρι...

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ πιάστηκαν να έχουν ακόμη μια τεταμένη ανταλλαγή απόψεων δημοσίως, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους, όπως αποκαλύπτει η DailyMail.com.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο για λιγότερο από ένα χρόνο, οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς νωρίτερα αυτό το μήνα όταν σταμάτησαν στο κόκκινο φανάρι και είχαν μια έντονη συζήτηση.

Ένταση μεταξύ Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν Ευρωπαίο τουρίστα και ελήφθησαν αποκλειστικά από την DailyMail.com δείχνουν εμφανώς απογοητευμένο Μπεν Άφλεκ που ήταν πίσω από το τιμόνι, να μιλά με την Τζένιφερ Λόπεζ καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού του ηλεκτρικού SUV του Rivian, με τα παράθυρα κατεβασμένα.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: Είναι τόσο ψηλός που περπατάω λίγο πιο πίσω του - Ο καλύτερος πατέρας του κόσμου (βίντεο)

Είναι σαφές ότι οι δυο τους μάλωναν για κάτι, με έναν πολύ ζωηρό Μπεν Άφλεκ να κουνάει τα χέρια του πάνω-κάτω καθώς κρέμονταν έξω από το παράθυρο.

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι έμοιαζε τόσο απορροφημένο στη συζήτηση, που δεν φαινόταν να γνωρίζουν κάποιον που θα μπορούσε να παρακολουθεί ή να κρυφάκουγε εκεί κοντά.

Η Τζένιφερ, ωστόσο, εμφανίστηκε πιο συγκρατημένη και ήσυχη καθώς ο σύζυγός της μιλούσε και χειρονομούσε άγρια καθ' όλη τη διάρκεια της έντονης συζήτησης.

Ο τουρίστας, ο οποίος είδε την ανταλλαγή αφού στάθηκε δίπλα στο αυτοκίνητό τους, είπε στην DailyMail.com ότι φαινόταν «πολύ ξεκάθαρο» από τη γλώσσα του σώματός του ότι ο Μπεν «ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος» ενώ η Τζένιφερ φαινόταν «συνεσταλμένη».

«Υπήρχαν πολλές χειρονομίες, ο Μπεν κουνούσε τα χέρια του πάνω-κάτω και φαινόταν έντονος», είπε.

«Η J.Lo φαινόταν λίγο λυπημένη. Ήταν τόσο βαθιά στη συζήτηση που δεν κοίταξαν ούτε μια φορά στο πλάι. Κοιτούσαν μόνο ο ένας τον άλλον και το φανάρι. Φαίνεται ξεκάθαρα μια συζήτηση ή μια διαφωνία. Δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα ή άνθρωποι στο δρόμο», πρόσθεσε η πηγή.

Έκλεισε απότομα την πόρτα του αυτοκινήτου στα μούτρα της Τζένιφερ Λόπεζ

Το περιστατικό έρχεται μόλις μια μέρα μετά το βίντεο ενός φαινομενικά απογοητευμένου Μπεν Άφλεκ να χτυπά την πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του αφού η Τζένιφερ Λόπεζ μπήκε στο όχημα, το οποίο έγινε viral στα social media.

Οι πρόσφατες δημόσιες ανταλλαγές μεταξύ των δύο οδήγησαν τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ισχυριστούν ότι πρέπει να νιώθει «μίζερα» στο γάμο τους.

Το βίντεο έδειχνε τον Μπεν να περπατάει μπροστά από την Τζένιφερ προς τη Mercedes τους ενώ κουβαλούσε έναν παγωμένο καφέ. Ο ηθοποιός ανοίγει την πόρτα για τη γυναίκα του που γλιστράει στη θέση του συνοδηγού.

Ο Μπεν, εμφανιζόμενος απογοητευμένος, κλείνει σταθερά την πόρτα κουνώντας δραματικά το χέρι του, πριν πάει στο κάθισμα του οδηγού.

Οι θαυμαστές πήγαν στο Twitter για να σχολιάσουν το viral κλιπ, σημειώνοντας ότι φαινόταν «μίζερος» ή «αγχωμένος».

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ: Η αμήχανη στιγμή στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Μια αμήχανη στιγμή είχε σημειωθεί ανάμεσά τους και την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της Λόπεζ, The Mother, στο Λος Άντζελες.

Σε μια άβολη στιγμή την ώρα που πόζαρε στο κόκκινο χαλί, η τραγουδίστρια είχε ένα συνοφρυωμένο πρόσωπο και χειρονομούσε στον σύζυγό της, ο οποίος φαινόταν θυμωμένος, αν και αργότερα ένας σχολιαστής ξεκαθάρισε ότι απείχε πολύ από μια λογομαχία.

Αφού τραβήχτηκαν απότομα κάνοντας την τεταμένη συνομιλία τους, σύντομα επέστρεψαν με λαμπερά χαμόγελα και φιλιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ