Αγίου Πνεύματος εκδρομή στη Σύρο: 4 ημέρες / 3 νύχτες - Μαγευτικές διακοπές στην αρχοντική Σύρο!

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν ένα υπέροχο ταξίδι! 

Στην παραλία του Γαλησσά, χτισμένο αμφιθεατρικά, σε δύο επίπεδα που συνδέονται με την υποδοχή με ασανσέρ μέσα στο βράχο για κάθε επίπεδο. Διαθέτει 141 πολυτελή δωμάτια, τα 45 με απ’ ευθείας θέα στη θάλασσα και τα υπόλοιπα με θέα στο χωριό, όλα με AC, T.V., ψυγείο, σεσουάρ, τηλέφωνο, και λοιπές ανέσεις της κατηγορίας του. Εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων, μπαρ, ντίσκο, σαλόνι με νησιώτικη επίπλωση, ταβέρνα, πισίνα για μικρούς και μεγάλους, μίνι μάρκετ.

Οι αναχωρήσεις είναι: 2/6

Πληροφορίες πακέτου

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ
Πειραιάς – Σύρος – Γαλησσάς
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά και πρωινή αναχώρηση (07:30 – 11:15) για την αρχοντική Σύρο. Μέσω ταλάντων άφιξη στο Γαλησσά όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα (έξοδα ατομικά) στα ταβερνάκια της περιοχής. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας Dolphin Bay 4*, το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

2η ΜΕΡΑ
Γύρος στα χωριά του νησιού
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε τη μέρα μας με εκδρομή στα χωριά του νησιού. Ξεκινώντας από τη Ντελαγκράτσια (Ποσειδωνία), το γραφικό Κίνι, καταλήγουμε στο ιστορικό κέντρο της γοητευτικής Ερμούπολης με τα επιβλητικά Νεοκλασικά, το λιμάνι και το γραφικό παραλιακό δρόμο. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό (έξοδα ατομικά) και τελευταία μας στάση πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας θα είναι το Μοναστήρι της Αγίας Βαρβάρας. Χρόνος για ξεκούραση στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

3η ΜΕΡΑ
Ερμούπολη
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στην Ερμούπολη για να γνωρίσουμε τα θαυμάσια αρχοντικά της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και τις ντόπιες βιοτεχνίες με τα λουκούμια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

4η ΜΕΡΑ
Άνω Σύρα - Μουσείο Μάρκου Βαμβακάρη - Πειραιάς
Μπουφέ πρόγευμα και μεταφερόμαστε στο μεσαιωνικό οικισμό Άνω Σύρα. Χρόνος για περίπατο στα στενά δρομάκια με τα σπίτια σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο και επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο Μουσείο του ‘Πατριάρχη’ της ρεμπέτικης μουσικής Μάρκου Βαμβακάρη. Το μεσημεράκι μεταφορά στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για τον Πειραιά.

BLUE STAR:
2/6 Πειραιάς – Σύρος 07:30 – 11:15
5/6 Σύρος – Πειραιάς 16:00 – 19:45

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ