Garrard jewelers: Τι κοσμήματα φτιάχνει σήμερα ο ιστορικός οίκος που εμπιστεύονται οι βασιλείς - Τα ακριβότερα μπιζού του πλανήτη εδώ (φωτό)

Μοναδικές δημιουργίες...

Στέφοντας, μνημονεύοντας και γιορτάζοντας από το 1735, ο Garrard είναι συνώνυμο με μερικά από τα πιο εμβληματικά και πολύτιμα κοσμήματα που υπάρχουν εδώ και σχεδόν 300 χρόνια.

 

 

Μία κληρονομιά που εμπιστεύεσαι

Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1735 από τον George Wicks, ο Garrard πρωτοστάτησε στη σύγχρονη έννοια του κοσμήματος. Διορισμένος ως ο πρώτος επίσημος κοσμηματοπώλης του στέμματος το 1843, έχει παίξει περήφανα τον ρόλο του στη βρετανική ιστορία έκτοτε, αιχμαλωτίζοντας τη φαντασία σε όλο τον κόσμο με μοναδικά, όμορφα κατασκευασμένα σχέδια που εμπνέουν και ενδυναμώνουν.

Από γυναίκες,  για γυναίκες

Η κατανόηση της νοοτροπίας των σύγχρονων γυναικών και του τρόπου με τον οποίο ένα κόσμημα Garrard μπορεί να ταιριάζει άψογα στη ζωή τους είναι η καθοδηγητική δύναμη πίσω από την αποκλειστικά γυναικεία ομάδα σχεδιασμού. Εμπνευσμένο από το πάθος και το σκοπό των πελατών, υπάρχει μια σύγχρονη συνάφεια με κάθε νέο κόσμημα που αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από ποιότητα και δεξιοτεχνία – σημαίνει υπέρβαση.

 

 

 

 

 

 

Χρειάζεται αφοσίωση και προσοχή στην ομορφιά για να αναζητήσετε τους καλύτερους πολύτιμους λίθους. Σε αυτήν την αναζήτηση του καλύτερου, οι κοσμολόγοι ταξιδεύουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, τιμώντας πάντα τη δέσμευση του Garrard να προμηθεύεται υλικά με υπευθυνότητα και ηθική.

Κατασκευασμένα για μια ζωή

Οι δημιουργίες του είναι χειροποίητες από τεχνίτες με άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής κοσμημάτων που χρονολογούνται από αιώνες, παράλληλα με την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία, συνεχίζεται η κληρονομιά της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας που έχει διακρίνει εδώ και καιρό τον Garrard.

Ένας κόσμος χρωμάτων

Ένα πάθος που έχουν οι σχεδιαστές και τους τεχνίτες εδώ και αιώνες, είναι οι έγχρωμοι πολύτιμοι λίθοι που αποτελούν την υπογραφή του Garrard. Θαύματα της φύσης, ζωντανά και ζωηρά, είναι σχολαστικοί σχετικά με την προέλευση των ζαφείρι, ρουμπίνια, σμαράγδια και γαλαζοπράσινες και λατρεύουουν να τα συνδυάζουν με μοναδικές και ασυνήθιστες διακοσμητικές πέτρες σε απροσδόκητους συνδυασμούς.

 

 

 

 

Θέλει οι πελάτες να επενδύουν στα κομμάτια του με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι έχει κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προμηθεύει τα υλικά του υπεύθυνα, να ελαχιστοποιήσει τη σπατάλη στις δραστηριότητές του και να δώσει πίσω περισσότερα από όσα παίρνει. Η βιωσιμότητα είναι κεντρικής σημασίας για την επιχείρησή εδώ και πολλά χρόνια, όπως αναγνωρίζεται από τη Positive Luxury, η οποία μας απένειμε το σήμα της πεταλούδας το 2017.

Κατά παραγγελία με κάθε τρόπο

Η ανάθεση στον Garrard για να δημιουργήσει ένα κατά παραγγελία κομμάτι είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσει το τέλειο κόσμημα. Είτε ψάχνετε για μια συγκεκριμένη κεντρική πέτρα, για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, είτε έχετε μια ιδέα που θέλετε να εξερευνήσετε για ένα εντυπωσιακό κομμάτι υψηλού κοσμήματος, όλοι οι πελάτες κατά παραγγελία καλούνται να συναντήσουν την ομάδα σχεδιασμού στο κορυφαίο κατάστημά στο Λονδίνο ή εικονικά - το πρώτο στάδιο σε μια μοναδική εμπειρία συνεργασίας.

Ανακαλύψτε περρισότερες δημιουργίες εδώ: https://sprout.link/garrard

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ