Μπιγιονσέ: Έτσι έχασε 20 κιλά σε 22 μέρες - Πότε έφτασε να ζυγίζει 100 & πήρε δραστική απόφαση

Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη δίαιτα...

Λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων η Beyonce έφτασε να ζυγίζει περισσότερα από 100 κιλά. Σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτό οδήγησε τη σταρ της r’n’b σε δραστικές αποφάσεις, μία εκ των οποίων ήταν να ακολουθήσει μία αμφιλεγόμενη δίαιτα για τη γρήγορη απώλεια κιλών.

Η συγκεκριμένη δίαιτα 22 ημερών βασίζεται σε ένα διατροφικό πλάνο αποκλειστικά χορτοφαγικών τροφών, ενώ αποκλείει συγκεκριμένες οικογένειες τροφίμων από το διατροφολόγιο της σταρ.

 

 

 

Όπως η ίδια δήλωσε δεν τρώει: ψωμί, υδατάνθρακες, ζάχαρη, γαλακτοκομικά, κρέας, ψάρι. Επίσης, δεν καταναλώνει καθόλου αλκοόλ και κατά δηλώσεις της «πεινάει διαρκώς».

Και μπορεί αυτή η διατροφική στρατηγική να έχει αφήσει την Μπιγιόνσε με 20 κιλά μείον, όμως, επιστήμονες και διατροφολόγοι είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με αυτή τη διατροφική ακρότητα και μάλιστα προειδοποιούν για το επικίνδυνο του πράγματος.

Διαβάστε ακόμη: Loewe: Mε τα custom κορμάκια του ισπανικού brand, η Μπιγιονσέ στην παγκόσμια περιοδεία της (φωτό)

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Daniel O'Shaughnessy, διατροφολόγος στο elnacional.cat ένας τόσο ευρύς αποκλεισμός τροφών μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό, καθώς το θερμιδικό έλλειμμα είναι τεράστιο και οι 1400 θερμίδες για ανθρώπους με σκληρή καθημερινότητα είναι ελάχιστες.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Mε 2, 5 δις δολ Jay-Z, στη λίστα Forbes - Ο μοναδικός ράπερ που φιγουράρει ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα των επιχειρηματιών του πλανήτη

Γενικώς, εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι δίαιτες – αστραπή που υπόσχονται και πολύ συχνά πετυχαίνουν ταχεία απώλεια βάρους, όχι απλώς δεν συνιστώνται από τους ειδικούς, αλλά πολλές φορές έχουν μπει στο στόχαστρο για σοβαρά προβλήματα υγείας που προκαλούν και για τον τρόπο που προωθούνται μέσω των social media.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ