Loewe: Mε τα custom κορμάκια του ισπανικού brand, η Μπιγιονσέ στην παγκόσμια περιοδεία της (φωτό)

Tα ''συγκλονιστικά σέξι'' κορμάκια...

Οι διασημότητες λατρεύουν τα statement catsuits τον τελευταίο καιρό.

Από τα ρούχα της Dua Lipa και της Lizzo για την περιοδεία τους μέχρι τις εμφανίσεις της Megan Fox και της Lourdes Leon στο κόκκινο χαλί - το high fashion unitard.

Τώρα, η Beyoncé μόλις πήγε την τάση σε άλλο level, ξεκινώντας την περιοδεία της Renaissance με όχι ένα, αλλά δύο custom made κορμάκια. Φυσικά, οι θαυμαστές της τα έχουν χάσει με την εμφάνισή της. 

Η περιοδεία της Bey, έχει ήδη γίνει ξεπεράσει τις προσδοκίες των θαυμαστών της. 

Τα κορμάκια της εταιρείας Loewe, αγκαλιάζουν το σώμα της, καθώς η ίδια λάμπει σαν disco ball, ενώ χορεύει. 

Όσα γνωρίζουμε για την Loewe

Η Loewe είναι ένας ισπανικός πολυτελής οίκος μόδας που ειδικεύεται σε δερμάτινα είδη, ρούχα, αρώματα και άλλα αξεσουάρ. Η Loewe ιδρύθηκε το 1846 και είναι ο παλαιότερος οίκος πολυτελούς μόδας της LVMH.
Calle de Serrano con Goya by Lou 1.jpg

wikipedia/Lourdes Cardenal

Η εταιρεία ιδρύθηκε, όταν μια ομάδα Ισπανών τεχνιτών δέρματος στη Μαδρίτη ενώθηκε με τον Enrique Loewe, έναν έμπορο με καταγωγή από την Εσση.

 Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την Loewe και η βασίλισσα Βικτώρια Ευγενία έγινε τακτική πελάτισσα.

Το 1905, ο Αλφόνσο ΙΓ' τους χορήγησε το βασιλικό ένταλμα διορισμού και έτσι ο Loewe έγινε προμηθευτής του βασιλικού οίκου της Ισπανίας.

www.loewe.com

 Η εταιρεία έγινε γρήγορα δημοφιλής και την προώθησαν προσωπικότητες όπως ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, η Άβα Γκάρντνερ, η Ρίτα Χέιγουορθ, η Μαρλέν Ντίτριχ και η Σοφία Λόρεν μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ