Ο θυρωρός της πολυκατοικίας απήγαγε & σκότωσε τον 12χρονο γιο του κοσμηματοπώλη - Δολοφόνησε, επειδή δεν του έδωσαν 400 χιλ. λύτρα

Όπως κατήγγειλε, μάλιστα, ένοικος του κτηρίου ο δολοφόνος είχε το θράσος να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού.

 

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Τουρκία η βάναυση δολοφονία, ενός 12χρονου ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και στραγγαλίστηκε από έναν 43χρονο που ζητούσε λύτρα 400.000 ευρώ, από την οικογένεια του παιδιού.

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική περιοχή Yenişehir της συνοικίας Çiftlikköy Türksat Sitesi.

Ο Khaled Hayanked, το παιδί του Σύρου κοσμηματοπώλη Halit Hayanked, εξαφανίστηκε ξαφνικά, ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του. 

Μετά από λίγο, ένα άτομο κάλεσε την οικογένεια στο τηλέφωνο και απείλησε ότι είχε το παιδί και ότι θα το απελευθέρωνε αν πλήρωναν λύτρα 400 χιλιάδων ευρώ. 

cumhuriyet

Μάλιστα είπε πως θα τον σκότωνε αν ενημέρωναν την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο Khaled Hayanked ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία, ομάδες της αστυνομίας πήγαν στο σημείο, ερεύνησαν τον χώρο και ανέλυσαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν έφυγε από τον χώρο. 

Πηγή εικόνας: tgrthaber.com

Συνεχίζοντας τις έρευνές τους, οι ομάδες της αστυνομίας εισήλθαν στο υπόγειο του συγκροτήματος και βρήκαν το πτώμα του απαχθέντος παιδιού τυλιγμένο σε ένα χαλί, αναφέρει η cumhuriyet

Το σώμα του παιδιού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου, θάφτηκε μετά τη νεκροψία.

Ομάδες της αστυνομίας συνέλαβαν τον Hasan C. , αξιωματικό του εργοταξίου, ως ύποπτο για φόνο. Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ