Το Μπάκιγχαμ σε εκστρατεία γοητείας: Φόρεσαν παρόμοια φουστάνια η πριγκίπισσα Κέιτ & η δούκισσα του Εδιμβούργου Σόφι (φωτό)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Εδιμβούργου συναναστράφηκαν με τους καλεσμένους του garden party στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι οι δύο γυναίκες, η Κέιτ Μίντλετον και η Σόφι ήταν ντυμένες πανομοιότυπα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξαναφόρεσε μία γαλάζια δημιουργία του brand Elie Saab - έναν οίκο μόδας που επιλέγουν συχνά οι σταρ όπως η Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και η Αντζελίνα Τζολί- ενώ η Σόφι ένα Suzannah London φόρεμα σε κοντινή απόχρωση και αισθητική. Η εμφάνιση των δύο γυναικών ενθουσίασε τους βασιλικούς θαυμαστές. «Αγαπώ την ομοιότητα της Σόφι με την Κάθριν. Είναι αγαπημένες μου», «Μοιάζουν τόσο πολύ στη συγκεκριμένη περίσταση», έγραφαν κάποια από τα σχόλια.

Στη νέα της εμφάνιση στον κήπο του Μπάκιγχαμ, η Κέιτ Μίντλετον κέρδισε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις. Το σύνολό της απογείωσε με υπέροχα αξεσουάρ, ένα μεταλλικό τσαντάκι του ίδιου οίκου και μεταλλιζέ γόβες του brand Gianvito Rossi, αξίας 680 ευρώ.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Α ρε Κέιτ με τα ωραία σου! Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με φανταστικό royal blue σύνολο - Μαζί με τον Ουίλιαμ, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ & τον Λούις

Με post τους στο Instagram, το πριγκιπικό ζευγάρι εξήγησε ότι η εκδήλωση έγινε για να γιορτάσουν «τους ανθρώπους που κάνουν εξαιρετικά πράγματα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ