Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ολοκληρώνεται σήμερα η όψη αντίθεσης ανάμεσα στη Σελήνη από τον Αιγόκερω & τον Άρη από τον Καρκίνο - Υπομονή & ψυχραιμία στις συζητήσεις μας

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις...

Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στη Σελήνη από τον Αιγόκερω και τον Άρη από τον Καρκίνο, που ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, είναι η κυρίαρχη και απαιτητική όψη της ημέρας, που ζητά να κάνουμε υπομονή και να δείξουμε ψυχραιμία τόσο σε συζητήσεις όσο και στις μετακινήσεις μας. Προσοχή λοιπόν στην οδήγηση, μην παίρνετε ρίσκο και επίσης προσπαθήστε να αντιδράτε με ψυχραιμία αν κάτι μπορεί να προκύπτει στο δρόμο σας και σας καθυστερεί ή σας εκνευρίζει. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αντιπαραθέσεις ή για να ξεκινήσετε μια επίθεση γιατί έχετε ιδεολογικές διαφορές με άλλους. Επειδή ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή, που ο καθένας αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει με τον δικό του τρόπο σωστό ή λάθος, το να χάνετε την ενέργεια σας προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους για τη δική σας αλήθεια μάλλον είναι μάταιο σε μέρες σαν κι αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Οι απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας συνεχίζονται, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω κι από τον τομέα της καριέρας έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τον Άρη στον Καρκίνο, βάζοντας φωτιά στον πιο κεντρικό άξονα του ωροσκοπίου σας, αυτόν της καριέρας-οικογένειας. Αυξημένες απαιτήσεις κι από τους δυο τομείς κι εσείς κάπου στη μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως κυρίως είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες στη δουλειά και μετά επιστρέφοντας στο σπίτι να αφιερώσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απαιτητική μέρα για όλους με τα νεύρα στο κόκκινο μας επιφυλάσσει η σημερινή Τετάρτη αγαπητοί μου Ταύροι και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όση ευελιξία και επινοητικότητα έχετε, προκειμένου να ελιχθείτε ανάμεσα στα μέτωπα που σχηματίζονται από το πρωί είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στο σπίτι. Γενικώς είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε, αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Ακόμη, προσοχή σήμερα στις δοσοληψίες σας αλλά και στην οδήγηση ή στις μετακινήσεις. Ίσως ταλαιπωρηθείτε και σε σχέσεις με συνεργάτες, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν σας βοηθούν να επιτύχετε τους κοινούς σας στόχους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ