Λόρεν Σάντσεζ: Επιδεικνύει τα κάλλη της που χάρη σε αυτά πέφτει στα πόδια της ο πλουσιότερος άντρας της γης (φωτό)

Λογικό...

Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ, μοιράστηκε με τους followers της μία σέξι φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει φορώντας ένα κοντό φόρεμα με έντονο ντεκολντέ.

 

 

Γενικότερα, η Λόρεν επιλέγει να εμφανίζεται είτε μέσω των social media, είτε σε κοινές εμφανίσεις με τον Τζεφ με τολμηρά outfits τα οποία φυσικά υποστηρίζει σε κάθε περίπτωση. 

 

 

Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο και ό,τι και να φορέσει μας αφήνει άφωνους. Της αρέσει άλλωστε η γυμναστική και φροντίζει τον εαυτό της.

 

 

Η Λόρεν Σάντσεζ ήταν ήδη, γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος στην Αμερική, προτού γνωρίσει τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Τζεφ Μπέζος. Γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1969 σε μια μεξικανοαμερικανική οικογένεια στο Albuquerque του Νέου Μεξικού.

Έχει έναν γιο, τον Nikko, που γεννήθηκε το 2001, από τη σχέση της με τον πρώην NFL Tony Gonzalez. Τον Αύγουστο του 2005, παντρεύτηκε τον Πάτρικ Γουάιτσελ, έναν ιδρυτικό συνεργάτη του πρακτορείου ταλέντων Endeavor. Ακόμη, έχει έναν γιο και μια κόρη με τον Whitesell: τον Evan, γεννημένος το 2006, και την Ella, γεννημένη το 2008

 

 

Έχει παρουσιάσει το The View, ενώ υπήρξε επίσης, συμπαρουσιάστρια στο Good Day LA. Δεδομένου ωστόσο, ότι σήμερα, ο σύντροφός της είναι ο ιδρυτής της Amazon και δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με καθαρή περιουσία ύψους 198 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναπόφευκτα η προσωπική της ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το therichest, το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2018 ενώ ο Μπέζος ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Σκοτ Μακένζι. Έκτοτε, το ζευγάρι βρίσκεται συνέχεια μαζί. Μάλιστα, τα φλας των φωτογράφων τους έχουν απαθανατίσει σχεδόν παντού, από ιδιωτικές παραλίες, τζετ, σούπερ γιοτ μέχρι και στα καλύτερα και πιο ακριβά εστιατόρια του κόσμου.

Τον περασμένο Αύγουστο, Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Βρετανική πρωτεύουσα, η Σάντσεζ επέλεξε να φορά ένα κολιέ Jacquie Aiche αξίας 28.500 δολαρίων. Επίσης, κρατούσε μία πανάκριβη τσάντα Birkin συνολικής αξίας 105.000 δολαρίων ενώ φορούσε και γυαλιά ηλίου από τον διάσημο οίκο Cartier τα οποία κοστίζουν περίπου 1.045 δολάρια.

Vanity Fair bezos

 

 

 

 

Για να γιορτάσει τη νέα χρονιά, το ζευγάρι αποφάσισε τον περασμένο Δεκέμβριο να νοικιάσει το superyacht Tender To, για μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Η εβδομαδιαία χρέωση ναύλωσης για το υπερπολυτελές ιστιοφόρο μπορεί να φτάσει τα έως και 31.000 δολάρια. Δεν ήταν μόνοι τους ωστόσο, στην κρουαζιέρα. Ο πρώην σύντροφος της Σάντσεζ και σταρ του NFL, Τόνι Γκονζάλες, και η σύζυγός του βρίσκονταν επίσης, στο σκάφος. Μαζί τους ήταν και ο ενήλικος γιος της Σάντσεζ και του Γκονζάλες, Νίκκο.

Διαβάστε ακόμη: O Τζεφ Μπέζος διοργάνωσε το πιο φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλια της καλής του - η Λόρεν Σάντσεζ με καυτό μίνι φόρεμα (φωτό)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 2021, ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος και η νέα του σύντροφός ξόδεψαν συνολικά 78 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά έπαυλης στη νότια όχθη του Valley Isle στον κόλπο La Perouse, κοντά στο Makena. Το συγκρότημα έκτασης περίπου 14 στρεμμάτων βρίσκεται σε μια υπανάπτυκτη περιοχή του νότιου Μάουι, μακριά από την Καχουλούι, τη μεγαλύτερη πόλη του νησιού και το κύριο τουριστικό αξιοθέατο.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο Τζεφ Μπέζος έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ