Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο - Απρόσμενα γεγονότα & μια ανάγκη για αλλαγές

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η συνάντηση κορυφής του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, που δίνει στην Τρίτη μια τάση για απρόοπτα, απρόσμενα γεγονότα, ενώ υπάρχει και μια ανάγκη για αλλαγές ή και για να σπάσουμε τους κανόνες που μας περιορίζουν, που υποδαυλίζεται ακόμη περισσότερο από την αντίθεση της νεοφερμένης Σελήνης στον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Η Σελήνη προσδίδει μια λίγο πιο βαριά διάθεση και πιθανώς να μην είμαστε πολύ πρόθυμοι να ακούσουμε αυτά που θέλουν να μας πουν οι άλλοι ή να διαφωνούμε μαζί τους για υποκειμενικούς ή αισθητικούς λόγους.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που κυβερνά στο ωροσκόπιο σας τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Όμως με μια όψη σαν τη σημερινή ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε ίσως ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας ή τη δουλειάς σας. Από την άλλη μπορεί να είστε «ψημένοι» να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο και να συναντάτε αντίδραση από κάποιο άτομο της οικογένειας σας. Σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται για δικά σας χρήματα που η έκβαση του ρίσκου δεν θα επηρεάσει και άλλους ή τα στάνταρ της ζωής σας, ίσως πρέπει να το τολμήσετε φυσικά βέβαια μετά τον ανάδρομο Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σας οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που π.χ. επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους. Σαφώς θα πρέπει να τη δικαιολογήσετε είτε στον εαυτό σας είτε στους άλλους, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να προχωρήσετε. Σήμερα ακόμη μπορεί να σας αποκαλυφθεί κάτι, ένα μυστικό το οποίο αφορά επαγγελματικά θέματα ή θέματα σχέσεων. Το βράδυ θα είναι πιο άνετο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ