“The 2Night Show” - Φίλιππος Ελευθερόπουλος: Ο τηλεοπτικός γιος της Σμαράγδας Καρύδη, το IQ 160 & οι συμμαθητές του (βίντεο)

Τι του λένε στο σχολείο

Ο Φίλιππος Ελευθερόπουλος, o τηλεοπτικός γιος της Σμαράγδας Καρύδη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε για την συμμετοχή του στη σειρά, IQ 160.

Χαρακτηριστικά είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Είναι η πρώτη μου συνέντευξη γιατί έχω συνηθίσει να παίρνω εγώ συνεντεύξεις! Αλλά τώρα είναι πιο ωραία».

Διαβάστε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: Το σχόλιο της για την υπόθεση Γεωργούλη - «Όποιος έχει κάνει βιασμό πρέπει να τιμωρηθεί» (βίντεο)

Και σε άλλο σημείο είπε: : «Από τα γυρίσματα και τις διαφημίσεις με ευχαριστεί που μιλάω με άλλους ανθρώπους. Ο αγαπημένος μου από τη σειρά IQ160 είναι ο Ηλίας Μουλάς επειδή είναι χαρούμενος συνέχεια. Πλέον είναι ένα επεισόδιο και προλαβαίνω και το βλέπω. Για τη σειρά πέρασα από κάστινγκ και μου άρεσε που ήταν η Σμαράγδα Καρύδη γιατί έβλεπα εκεί την περίοδο το “Παρά Πέντε”. Είχαμε μάθει τα λόγια από ένα επεισόδιο που προβλήθηκε πιο μετά. Κράτησε περίπου 20 λεπτά. Δεν είχε άλλα παιδιά, ήμουν μόνο εγώ… Μαθαίνω εύκολα τα λόγια μου. Τα ακούω, τα διαβάζω και τα λέω!».

Και τόνισε ότι στο σχολείο οι συμμαθητές του τού έχουν πει καλά λόγια, ενώ οι δάσκαλοί του δεν έχουν αναφερθεί στη συμμετοχή του στη σειρά του Star.

«Οι δάσκαλοι δεν μου λένε κάτι, ούτε στην πρεμιέρα μου είπαν κάτι. Μόνο οι μισοί συμμαθητές μου και κάποια άλλα παιδιά μου είπαν “μπράβο”.» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ant1news.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ