Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία με την κορούλα της - "Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής!" (φωτό)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, έξω από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αρχικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πρέπει να σας πω ότι πέρα από τη φόρτιση τη συναισθηματική και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι το κουβαλούσα τόσο καιρό. Μας κράτησε όλο τον χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο και τελικά είναι στην αγκαλιά μας, μόνο ευλογία νιώθω».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κορούλα της - Οι πρώτες δηλώσεις (φωτό - βίντεο)

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη της είναι από το μαιευτήριο με την ίδια να την κρατά στην αγκαλιά της. "Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας", έγραψε χαρακτηριστικά

Το δωμάτιο είναι γεμάτο με λουλούδια, μπαλόνια και ροζ κορδέλες ενώ εκείνο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι η ευτυχία, η οποία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αν σχολιάσουν και να δώσουν τις πιο θερμές ευχές τους ενώ τα likes είναι αμέτρητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ