Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Βαραίνει κάπως η διάθεση, καθώς αναλογιζόμαστε ίσως τις υποχρεώσεις μας

Δείτε τις αστρολογικές σας προβλέψεις...

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε και η χθεσινή έκλειψη, κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς, αλλά ενισχύει και τη διαίσθηση μας. Το τρίγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενθαρρύνουν την έκφραση των συναισθημάτων μας, αλλά είναι πιο βοηθητικά αν δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα και παίρνουμε τον χρόνο μας σε ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε. Γενικότερα η μέρα ευνοεί τους χαλαρούς ρυθμούς, την ξεκούραση, την επαφή με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στις 17:38 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 23:04 το βράδυ που θα περάσει στον πιο ανάλαφρο Τοξότη. 

ΚΡΙΟΣ

Το να απολαύσετε μια χαλαρή μέρα στο σπίτι αν δεν εργάζεστε το Σάββατο θα κάνει περισσότερο καλό στην ψυχολογία σας, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ που θα έχετε και μια πιο εσωστρεφή ψυχολογία με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα. Προσπαθήστε να έχετε μια πιο θετική στάση στα πράγματα που συμβαίνουν και μην αγχώνεστε για τις εξελίξεις στο μέλλον. Βρισκόμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή που δεν βοηθά ιδιαίτερα να τρέχουν οι εξελίξεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο, μολονότι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Σκορπιού που πραγματοποιήθηκε η χθεσινή έκλειψη, είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς με τις δικές σας έγνοιες. Η Σελήνη θα προχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής, ωθώντας σας στο να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και πρακτικές υποχρεώσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς, των καθημερινών σας υποχρεώσεων, αλλά και της φυσικής σας κατάστασης. Μπορεί να σημειώσετε πρόοδο ακόμη και κάτω από την αντίξοη επιρροή του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή στα παραπάνω θέματα, αν είστε συγκεντρωμένοι κι έχετε εκπονήσει και κάποιο πλάνο οργάνωσης, αλλά προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τους άλλους είτε στη δουλειά είτε στο φιλικό σας περιβάλλον. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη από το βράδυ του Σαββάτου και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής μπορεί να σας προσθέσει λίγο άγχος είτε σε θέματα δουλειάς είτε στη διαχείριση μιας σχέσης. Από την Κυριακή περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να μπορείτε να στηρίζετε το lifestyle που επιδιώκετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ