Στέψη Καρόλου: "Παιδί μου κάτσε φρόνιμα", ο άτακτος πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση - Βαρέθηκε και... έφυγε (φωτό & βίντεο)

Φοβερός ο 5χρονος γιός του Ουίλιαμ και της Κέιτ, βαρέθηκε, χασμουρήθηκε, έφυγε από τη θέση του, με τους γονείς τους να μην μπορούν να κάνουν τίποτε, εκτός από το να τον... κοιτούν

Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου, καθώς χασμουριόταν και συνομιλούσε με την αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ στην τελετή.

 

 

Ο νεαρός πρίγκιπας εθεάθη να χαζεύει και να δείχνει προς το μπροστινό μέρος του Αββαείου του Ουέστμινστερ, ενώ η Σαρλότ έσκυψε να δει τι έδειχνε. Τα αδέλφια φάνηκε επίσης να συνομιλούν λίγο, ακουμπώντας ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια της δίωρης τελετής. 

 

 

Ο μικρός χασμουριόταν στην έναρξη της τελετής αλλά και μετά τη στέψη του βασιλιά.

 

 

"Βαρέθηκε" κι έφυγε ο πρίγκιπας Λούις

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο  5χρονος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ βαρέθηκε να κάθεται. Σηκώθηκε λοιπόν και άρχισε να τριγυρίζει μέσα στην εκκλησία. 

Τα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν αργότερα ότι ο πρίγκιπας δεν ήταν πλέον μαζί με τους γονείς του, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και την αδελφή του Σαρλότ στην πρώτη σειρά στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, γεγονός που οδήγησε σε εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη μυστηριώδη «πρόωρη αποχώρησή» του.

Μάλιστα οι γονείς του φαίνονται ενώ ψάλουν να τον κοιτάνε να κάνει... σκανταλιές στην άκρη του ναού. Έχει πάει σε άλλους καλεσμένους. Απίστευτος!!!

 

 

Κατά τη στέψη, ο 5χρονος πρίγκιπας ήταν βασιλικά ντυμένος με έναν χιτώνα Hainsworth Garter Blue Doeskin Tunic με ειδικά σχεδιασμένο δαντελένιο διακοσμητικό στον γιακά και με μανσέτες που έγιναν κατά παραγγελία από τους ράφτες της Savile Row, Dege και Skinner.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ