Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Γιορτάζουν την επέτειο για τα 26 χρόνια γάμου! Η τρυφερή φωτογραφία του τραγουδιστή

Ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και της ευχήθηκε δημόσια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν σήμερα 26 χρόνια γάμου και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 61χρονη τραγουδίστρια και ο 53χρονος τραγουδιστής αποτελούν #couplegoals και η σχέση τους φαίνεται ότι είναι από αυτές που δεν επηρεάζονται στο πέρασμα του χρόνου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Μαΐου του 1997 στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη. Δύο χρόνια αργότερα, το 1999, ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους Δημήτρης ο οποίος ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και είναι το mini me του τραγουδιστή.

Το τρυφερό post του Διονύση Σχοινά για την 26η επέτειο γάμου με την Καίτη Γαρμπή
O γνωστός τραγουδιστής έκανε ένα Instagram post για να ευχηθεί δημόσια στην Καίτη του. Με αφορμή την 26η επέτειο γάμου τους, ο Διονύσης Σχοινάς πόσταρε μα φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να αγναντεύει τη θέα πιασμένος χέρι-χέρι με την γυναίκα της ζωής του.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Γαρμπή: ''Εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω, τον λατρεύω και δεν θα έχανα ποτέ έναν πολύτιμο άνθρωπο, όπως τον Διονύση, για ένα του ατόπημα''

«26 χρόνια μαζί ! Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά @kaitigarbi είσαι ελεύθερη!», έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από την ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ