Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού - Σας περιμένει μία μέρα γεμάτη εκπλήξεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Σήμερα πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, και την επιρροή της θα τη νιώσουν ιδιαίτερα όσοι εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή και σημαντικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Για την αναλυτική επιρροή της έκλειψης μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ. Καθώς η έκλειψη σχηματίζει αντίθεση με τον πλανήτη του χάους και των ουρανοκατέβατων, τον Ουρανό, και τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο είναι μια μέρα με εκπλήξεις. Ίσως μας πιάνει ένα ανικανοποίητο ή μπορεί να μας βγαίνει μια επαναστατική διάθεση να έρθουμε κόντρα με ό,τι μας καταπιέζει. Θα πρέπει όμως να αποφεύγουμε το ρίσκο και να μην αντιδράμε παρορμητικά. Προβλήματα σε τεχνολογικά μέσα, μέσα μεταφοράς, ειδήσεις που προκαλούν μεγαλύτερη αναστάτωση, είναι μέσα στα σενάρια της μέρας που ζητά την προσοχή και την υπομονή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα σας καλεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και να βρείτε την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε στους άλλους και αυτά που παίρνετε εσείς από εκείνους. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες, αλλά σας δημιουργούν ενδεχομένως, αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο, μεγαλύτερο στρες. Πιθανώς να έχετε εξελίξεις και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή ακόμη και το ίδιο σας το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Αναλυτικά για την επιρροή της έκλειψης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολύ δυνατή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Σκορπιό που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες σας, φέρνοντας ουσιαστικές αλλαγές στις προσωπικές σας επιθυμίες, στην ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή. Μολονότι η έκλειψη αυτή επηρεάζει τους γεννημένους-ες στο δεύτερο δεκαήμερο, μαζί με την έκλειψη του Οκτωβρίου 2023 θα επηρεαστεί και το πρώτο δεκαήμερο, δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανακατεύθυνσης ουσιαστικά της ίδιας σας της ζωής. Για κάποιους μπορεί και μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη σε μια στενή σας σχέση. Αν ας πούμε είχατε κάνει συζητήσεις για μια συνεργασία μπορεί να καταλήξετε τώρα. Αναλυτικά για την επιρροή της έκλειψης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου πατώντας εδώ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ