Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ίσως αισθανθούμε κάποια ενοχή για το ότι δεν είμαστε τόσο παραγωγικοί όσο θα επιθυμούσαμε

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό, αλλά κάποιες χιαστί όψεις της με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή δημιουργούν αρκετή σύγχυση στη μέρα μας και κάποιες μικρές αντιξοότητες.

Από την άλλη μπορεί να έχουμε μια τεμπέλικη διάθεση. Το μεσημέρι θα σχηματίσει αντίθεση με τον Χείρωνα και ίσως αισθανθούμε κάποια ενοχή για το ότι δεν είμαστε τόσο παραγωγικοί όσο θα επιθυμούσαμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η κόντρα ανάμεσα στη Σελήνη στον Ζυγό με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει, αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στα γενέθλια σας υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο ζώδιο σας. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στη γωνία ένας ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφο σας, μπορεί όμως κι ένα στενό συνεργάτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά. Εννοείται ότι είναι από τις μέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων, ενώ μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορείτε να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ