Μet Gala 2023: Οι άντρες έκαναν την διαφορά - Γατούλα ντύθηκε ο Jared Leto, ασημένιος εξωγήινος με διαμάντια ο Lil Nas X

Τίμησαν το έργο του Karl Lagerfeld...

Το Met Gala 2023, πραγματοποιήθηκε την πρώτη Δευτέρα του Μαίου. Και οι πιο καλοντυμένοι άνδρες, περπάτησαν σοτ κόκκινο χαλί, άλλοι μόνοι τους, άλλοι με παρέα, όλοι όμως λαμπεροί και όμορφοι. 

Το Met Ball, πραγματοποιείται στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και είναι η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας - και ένας έρανος VIP για το Ινστιτούτο Κοστουμιών.

Και, για 75η χρονιά, το θέμα - ένας ετήσιος ενδυματολογικός κώδικας που χρησιμεύει ως αντανάκλαση του τοπίου της μόδας - αποτίει φόρο τιμής σε έναν εκλιπόντα τιτάνα της βιομηχανίας: "Karl Lagerfeld: A Line of Beauty".

Εξίσου σημαντικό με την έκθεση είναι και το red carpet στα διάσημα σκαλιά του Met.

Δείτε επίσης:   Met Gala 2023: Η φετινή «ασπρόμαυρη» βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Karl Lagerfeld - Οι πιο glam εμφανίσεις (φωτό)

Μάλιστα, το Met Gala που πολλές φορές αποκαλείται το Super Bowl της μόδας, έχει φιλοξενήσει μερικά από τα πιο αξέχαστα celebrity red carpet look της τελευταίας δεκαετίας.

Αυτή τη χρονιά το dress code που αναγραφόταν στην πρόκληση που έλαβαν οι καλεσμένοι έγραφε "In honor of Karl", ζητώντας από τους καλεσμένους να ντυθούν προς τιμήν τον Karl Lagerfeld, υιοθετώντας μερικά από τα πιο signature designs του, όπως τα Chanel tweeds ή τα χαρακτηριστικά black and white σχέδιά του.

Δείτε εδώ τους πιο καλοντυμένους άντρες του Met Gala 2023

Jared Leto

 

 

 

 

Billy Nighy

 

 

Harris Dickinson

 

 

James McAvoy

 

 

Roger Federer με Dior.

 

 

Taika Waititi

 

 

Robert Pattinson με Dior

 

 

Rami Malek με Prada και Cartier

 

 

Jackson Wang

 

 

Pierce Brosnan

 

 

Lil Nas X

 

 

Barry Keoghan με Burberry.

 

 

Manu Ríos

 

 

Labrinth με Valentino

 

 

Pedro Pascal

 

 

Bradley Cooper με Tom Ford.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ