Πρωτομαγιά 2023: Αθηνά Οικονομάκου, Μαριέττα Χρουσαλά & Κλέλια Ανδριολάτου στα αγαπημένα τους νησιά - Που «έπιασαν τον Μάη» οι υπόλοιποι celebrities; (φωτό)

Από εξορμήσεις στην ύπαιθρο μέχρι το εξωτερικό.

Πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν από τις πόλεις και κατευθύνθηκαν προς την ύπαιθρο, καθώς η Πρωτομαγιά «έπεσε» Δευτέρα, οπότε δημιούργησε ένα ωραίο τριήμερο για απόδραση.

Δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες celebrities που πακετάρισαν τις βαλίτσες τους και ταξίδευσαν σε Ελλάδα -κυρίως σε νησιά- και εξωτερικό, για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από την πόλη και την καθημερινότητα.

Πώς πέρασαν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι Έλληνες celebrities
Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε τους Παξούς για να συνδυάσει τα γυρίσματα του Maestro με στιγμές χαλάρωσης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε στιγμές χαλάρωσης στον Αργοσαρωνικό και συγκεκριμένα, στο Αγκίστρι.

Στο αγαπημένο νησί της Σαντορίνης βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα, φόρεσε μαγιό, για πρώτη φορά φέτος, ενώ φωτογραφήθηκε με αυτό δείχνοντας πραγματικά στα καλύτερά της

Στη Σαντορίνη βρέθηκαν και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και έδειξαν να απολαμβάνουν τα υπέροχα και μοναδικά τοπία με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Στο όμορφο νησί της Σερίφου, βρέθηκε  η Χριστίνα Κοντοβά, όπου πέρασε όμορφες στιγμές το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Και εκείνη βρέθηκε σε πανηγύρι του νησιού όπου και ανήρτησε σε story της στο Instagram.

Κάποιοι άλλοι επέλεξαν το εξωτερικό για να αποδράσουν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου ταξίδεψε στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Παρίσι.

Επισκέφθηκε τον Πύργο του Άιφελ, το μουσείο του Λούβρου και την Αψίδα του Θριάμβου και πέρασε όμορφες στιγμές στην «πόλη του φωτός».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ