Πέτρος Λαγούτης: ''Ζήτησα από τον Σ. Τσαφούλια να περάσει από κανονική οντισιόν τον γιο μου - Οι Παγιδευμένοι θα συνεχίσουν (βίντεο)

Ο Πέτρος Λαγούτης απαντά στο αν θα συνεχίσουν οι «Παγιδευμένοι» την επόμενη σεζόν, εξηγεί γιατί η συμμετοχή του γιου του στο «Έτερος Εγώ» του κόστισε τη θέση του στο Θέατρο Τέχνης, μιλάει για όσα προσπαθεί να διορθώσει στον χαρακτήρα του αλλά και για τα λάθη, που μπορεί να έχει κάνει ως πατέρας.

Για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι” αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες σε θέατρο και τηλεόραση μίλησε από καρδιάς ο Πέτρος Λαγούτης την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής Dot και τον Μίνω Θεοχάρη στο STAR.

“Και γω αναρωτιέμαι λίγο και όλοι αναρωτιόμαστε αν θα συνεχίσουμε δεύτερη χρονιά με τους Παγιδευμένους. Μάλλον όμως η σειρά θα συνεχίσει.

 

 

Αυτό έχουμε καταλάβει όλοι, ότι δηλαδή μάλλον θα συνεχίσει. Απλά δεν έχουμε πάρει ακόμα την οριστική σφραγίδα, την βούλα, από το κανάλι” παραδέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός.

 

 

 

 

“Βέβαια και έχω βρεθεί σε συνθήκη δουλειά που ήταν πραγματικά δύσκολη. Μου έχει συμβεί και σε μικρότερη και σε μεγαλύτερη ηλικία.

 

 

Πιο μικρός ήμουν πιο παρορμητικός και φούντωνα, ήθελα να λυθούν όλα τώρα, αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν λύνονται μόνο επί τόπου αλλά καμιά φορά θέλουν χρόνο και καμιά φορά δεν λύνονται.

Οπότε, αν δεν λύνονται, πρέπει να δεις αν μπορείς να το αντέξεις ή όχι και, αν δεν μπορείς να το αντέξεις, πρέπει να σηκωθείς και να φύγεις”.

 

 

“Παλαιότερα θα έλεγα πολύ εύκολα ότι είναι ελάττωμα ο παρορμητισμός μου, τον έχω όμως καταφέρει να τον ελέγχω πια.

Όχι ότι και πάλι δεν έρχεται, έρχονται η φούντωση και η… φλόγα μέσα στην καρδιά, απλά έχω μάθει να το ρεγουλάρω λίγο” πρόσθεσε, ακόμα, ο Πέτρος Λαγούτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Έπαιξε και ο γιος μου έναν μικρό ρόλο. Όταν μου έλεγε ο Σωτήρης Τσαφούλιας ότι γράφει τον 3ο κύκλο, κάπου μέσα στην κουβέντα του είπα ότι και ο γιος μου έδινε για το Θέατρο Τέχνης.

Μου είπε ότι θέλει να τον δει για έναν μικρό ρόλο. Το συζητάω με την Μυρτώ και με τον γιο μου ο οποίος πέταξε την σκούφια του o Δημήτρης. Είπα στον Τσαφούλια, “ok, αλλά θα τον δεις κανονικά, θα περάσει από οντισιόν γιατί έτσι θέλουμε και για τον Δημήτρη είναι έτσι”», αποκάλυψε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ενώ ανέφερε πως αυτός ο μικρός ρόλος είχε συνέπειες για τον γιο του, ο οποίος έμεινε εκτός του Θεάτρου Τέχνης: «Τον είδε κανονικά και τον πήρε. Του κόστισε λίγο του Δημήτρη αυτό, το είχαμε εις γνώσιν μας ότι αυτό θα συμβεί και είναι ένας κανονισμός του Θεάτρου Τέχνης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ