Βασιλιάς Κάρολος ο 3os και βασίλισσα Καμίλα: Τα επίσημα πορτρέτα τους ενόψει της πολυαναμενόμενης στέψης (φωτό)

Οι αναρτήσεις από το παλάτι

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την τελετή στέψης, η βασιλική οικογένεια κυκλοφόρησε ένα νέο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου Γ' και της Καμίλα.

Φωτογράφος στα νέα βασιλικά πορτρέτα του Καρόλου και της Καμίλα ήταν ο Hugo Bernand και η κοινή φωτογραφία απεικονίζει το ζευγάρι στο Blue Drawing Room στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Κάρολος και Καμίλα είναι και οι δύο ντυμένοι στα μπλε, με τον βασιλιά Κάρολο να φορά ένα ναυτικό κοστούμι και μπλε γραβάτα και τη σύζυγό του ένα αντίστοιχο μπλε φόρεμα.

«Ενώ συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση για τη στέψη, κυκλοφόρησε μια νέα φωτογραφία του Βασιλιά και της συζύγου του βασιλιά» αναφέρει η ανάρτηση στο Instagram.

 

 

 

Στο κοινό τους πορτρέτο τα επιλεγμένα ρούχα τους αντικατοπτρίζουν την υπερηφάνεια για τη βρετανική μόδα. Ενώ ο Βασιλιάς Κάρολος φορά ένα κοστούμι από τον διάσημο ράφτη της Saville Row Anderson & Sheppard, το μπλε μάλλινο κρεπ φόρεμα της Καμίλα είναι της Βρετανίδας couturier Fiona Clare. Σε μια συμβολική χειρονομία, η Καμίλα πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ανήκαν στην αείμνηστη βασίλισσα, με τα χρώματα του Union Jack να αντιπροσωπεύονται από λευκά μαργαριτάρια, κόκκινα ρουμπίνια και μπλε ζαφείρια.

Εκτός από την κοινή τους φωτογραφία υπάρχουν και δύο ακόμα, με τον καθένα ξεχωριστά.

Διαβάστε ακόμη: Στέψη Καρόλου: Για πρώτη φορά οι πολίτες θα έχουν ενεργό ρόλο στην τελετή - Ο όρκος πίστης & τα λόγια που θα πουν

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό στην συναυλία που θα ακολουθήσει μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου θα παραστούν επίσης ο Τομ Κρουζ και η Τζόαν Κόλινς ενώ ο σερ Τομ Τζόουνς θα συμμετάσχει σε προηχογραφημένα βίντεο για τους εορτασμούς της στέψης του βασιλιά και της βασίλισσας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ