Με Μαίρη Κατράντζου maxi τουαλέτα η Μαρί Σαντάλ - Ολόχρυση δημιουργία η Μαρία Ολυμπία & σμόκιν ο Παύλος (φωτό)

Η Μαρί Σαντάλ, ο σύζυγός της, Παύλος Γκλύξμπουργκ και η κόρη τους, Μαρία Ολυμπία, βρέθηκαν στο «The Prince's Trust Global Gala» που έγινε στη Νέα Υόρκη.

H Mαρί Σαντάλ επέλεξε για την εμφάνισή της ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου και clutch από τη νέα συλλογή της κόρης της, Μαρίας Ολυμπία, σε συνεργασία με το brand «Olympia Le-Tan Paris». Πρόκειται για μια σειρά από clutches που θυμίζουν βιβλία και είναι εμπνευσμένα από αγαπημένα κοκτέιλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Η Μαρί Σαντάλ φωτογραφήθηκε με τον Παύλο Γλύξμπουργκ και τη Μαρία Ολυμπία κατά την είσοδό τους στο Cipriani που έγινε το λαμπερό γκαλά. 

Μια λαμπερή βραδιά έζησε η Νέα Υόρκη λίγες ημέρες πριν από το Μet Gala. Το «The Prince’s Trust Global Gala 2023» έγινε στη Νέα Υόρκη και είχε πολλούς διάσημους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της, Παύλο Γκλύξμπουργκ και την κόρη τους, Μαρία Ολυμπία.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπία Γκλύξμπουργκ: Φωτιά με το κόκκινο maxi φόρεμα έβαλε η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της (φωτό)

Η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα φλοράλ μακρύ φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου και η Μαρία Ολυμπία ένα χρυσό φόρεμα του οίκου Prada. Μαμά και κόρη κρατούσαν τσάντες από τη νέα συλλογή της Μαρίας Ολυμπίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ