Χαρούλα Αλεξίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον υιοθετημένο της γιο - «Ήταν σαν να μου έκατσε το τζόκερ» λέει ο Μάνος (φωτό & βίντεο)

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησαν η Χάρούλα Αλεξίου και ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, τον οποίο απέκτησε μέσω υιοθεσίας.

Σε σχετικό απόσπασμα, που προβλήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μητέρα και γιος μιλούν στη Vogue με αγάπη ο ένας για τον άλλον, ενώ αναφέρονται και στο θέμα της υιοθεσίας, με τη Χαρούλα Αλεξίου να κάνει λόγο για ταμπού και για «παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας».

Χάρις Αλεξίου: Αυτό το παιδί νομίζω ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου

«Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Και αυτό το παιδί νομίζω ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε το φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου» αναφέρει η μεγάλη ερμηνεύτρια για την υιοθεσία του γιου της, εξηγώντας παράλληλα ότι ο ίδιος γνώριζε ότι είναι υιοθετημένος από τότε που άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις.

«Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια», προσθέτει η ίδια αναφορικά με τη διαδικασία της υιοθεσίας σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε.

Μάνος Θεοφίλου για Χάρις Αλεξίου: Αν σου δώσουν ό,τι συναισθηματικό εφόδιο χρειάζεσαι, δεν σε νοιάζει τίποτε άλλο

Από την πλευρά του, ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου, τονίζει ότι «η αγάπη είναι το κλειδί», ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να αναζητήσει τους βιολογικούς του γονείς.

«Θεωρώ ότι για μένα είναι "σαν να μου έκατσε το Τζόκερ'', κατά κάποιον τρόπο. Είναι δεδομένο ότι η μητρότητα και η γονεϊκότητα δεν είναι βιολογική υπόθεση. Η αγάπη είναι το κλειδί. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της Γης, τι παραπάνω να ζητήσω;», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μάνος Θεοφίλου σχετικά με το γεγονός ότι είναι υιοθετημένος.

«Αν δεν νιώσεις ότι σε θέλουν, αν σε έχουν “του κλώτσου και του μπάτσου”, θα ψάξεις να βρεις από πού κρατάει η σκούφια σου. Αν σου δώσουν ό,τι συναισθηματικό εφόδιο χρειάζεσαι, δεν θέλεις να ξέρεις και δεν σε νοιάζει τίποτε άλλο», προσθέτει ο γιος της Χαρούλας Αλεξίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ