Ελεονώρα Ζουγανέλη: Εντοπίστηκε με το Νίκο Συρίγο στον ίδιο χώρο - Δείτε το βίντεο

Ο γνωστός δημοσιογράφος διασκέδαζε με το πρόγραμμα...

Σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Συρίγος, τον οποίο οι φήμες θέλουν να έχει κερδίσει την καρδιά της τραγουδίστριας μετά το διαζύγιό της από τον Σπύρο Δημητρίου.


ndp/photoagency

Υπενθυμίζεται ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο γνωστός δικηγόρος, αποφάσισαν προ λίγων μηνών να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δυόμισι χρόνια γάμου, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας».

 

 

Λίγο καιρό αργότερα, οι φήμες ήθελαν τη δημοφιλή τραγουδίστρια να βρίσκεται σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, με τους δύο τους, ωστόσο, να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχετική είδηση.

Για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο με τον Νίκο Συρίγο μετά τη γνωστοποίηση της φημολογούμενης σχέσης τους

 

 

Όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δημοσιογράφος βρέθηκε εχτές, Κυριακή 23/4, σε νυχτερινό κέντρο στη Χαλκίδα όπου εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, προκειμένου να παρακολουθήσει το πρόγραμμα.

 

 

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο τηλεθεατή -θαμώνα που προβλήθηκε από την εκπομπή, ο δημοσιογράφος καταγράφεται να βρίσκεται στο μπαρ του μαγαζιού και να διασκεδάζει με τις μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ