Tα «αγγελάκια» της Μαρί Σαντάλ: Η νέα της συλλογή με μωρουδιακά & ρουχαλάκια για τα βρέφη & τα μικρά παιδάκια (φωτό)

Μία προσεγμένη δουλειά για τα μικρά μας.

Η Μαρί Σαντάλ έχει δημιουργήσει ένα πολύ πετυχημένο brand με το όνομά της, το Marie Chantal London, το οποίο έχει παιδικά ρούχα. Μπορεί το 24ωρο να μην της αρκεί για να φέρει εις πέρας το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά της, όμως δεν παραπονιέται. Το αντίθετο, μάλιστα. 

marie chantal

ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

Όσο περισσότερο δημιουργεί, τόσο περισσότερη ανάγκη έχει για νέα πρότζεκτ. Λατρεύοντας τις προκλήσεις, η Μαρί Σαντάλ εδώ και λίγες ημέρες έχει κυκλοφορήσει την νέα της συλλογή παιδικών ρούχων. 

CASSIEL CASHMERE ANGEL WING CARDIGAN

Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι τα φτερά αγγέλων που έχουν τα μπλουζάκια στο πίσω μέρος και φυσικά, το floral στοιχείο!

The Michelle Liberty Print Bloomers - the perfect addition to your little ones staple wardrobe. Made from the softest organic cotton, team with our Holiday Heart knit dresses.

Λατρεύει τα παιδιά και αυτό φαίνεται από το πόσο προσεγμένη είναι η δουλειά που κάνει με αγάπη και αφοσίωση πάντα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα ρουχαλάκια στην ιστοσελίδα: mariechantal.com

Μαρί Σαντάλ

Η Μαρί Σαντάλ, κόρη του μεγιστάνα Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, ο οποίος είναι Βρετανός δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας και "πατέρας" των Duty Free και της καλλονής από το Εκουαδόρ María Clara Pesantes Becerra, ήταν από μικρή μέλος της υψηλής κοινωνίας.

Η ίδια συμπεριλαμβάνεται στις πιο πλούσιες γυναίκες της Βρετανίας με οικογενειακή περιουσία 2,5 δισ. δολαρίων, ενώ ξεχώρισε από νωρίς για την αίσθηση του στιλ της.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος, Μαρί Σαντάλ: Το Πασχαλινό τραπέζι στα Χάμπτονς - Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρία Ολυμπία, δείτε τις

Το 1995, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον πρώην Διάδοχο της Ελλάδας Παύλο. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα "Μαρία". 

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος απέκτησαν μια κόρη και τέσσερις γιους: την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέας-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ