Κέιτ Μίντλετον: Ασυναγώνιστη εμφάνιση με μπορντό πλισέ φόρεμα - Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά

To ρομαντικο φόρεμα που επέλεξε η πριγκίπισσα... 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν ένα ινδικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ, με την Κέιτ να δείχνει κομψή όπως πάντα..

Σε ένα διασκεδαστικό κλιπ, ο William, 40 ετών, φαίνεται να συνομιλεί με έναν θαμώνα που τηλεφώνησε για να κλείσει τραπέζι για δύο άτομα στο Indian Streatery.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales fans (@william_catherine_daily)

 

 

 

Δείτε επίσης: Α ρε Κέιτ με τα ωραία σου! Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με φανταστικό royal blue σύνολο - Μαζί με τον Ουίλιαμ, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ & τον Λούις

Η Πριγκίπισσα, 41 ετών, η οποία απόλαυσε ένα παιχνίδι με βελάκια, ήταν λαμπερή καθώς επέλεξε ένα μπορντό πλισέ μίντι φόρεμα της Karen Millen, αξίας 229 λιρών, ενώ ο Γουίλιαμ εμφανίστηκε με ένα κομψό σακάκι με γαλάζιο πουκάμισο και παντελόνι.

Η royal συνδύασε το φόρεμα με γόβες ίδιου χρώματος. 

 

 

 

 

Η χθεσινή έξοδος σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη δέσμευση του βασιλικού ζεύγους μετά τις διακοπές του Πάσχα, τις οποίες πέρασαν με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, εννέα ετών, την πριγκίπισσα Σαρλότ, επτά ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, πέντε ετών.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με τρο τρένο, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, επισκέφθηκαν το Indian Streatery, ένα αυθεντικό, οικογενειακό ινδικό εστιατόριο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ