Ζέτα Μακρυπούλια: Στα χέρια των "ειδικών" λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα - Στη σκηνή του Rex η θεατρική παράσταση "Μια νύχτα στην Επίδαυρο" (βίντεο)

Με νέο λουκ ενόψει της πρεμιέρας του Σαββάτου...

Με νέο λουκ και άκρως ανανεωμένη επιστρέφει η Ζέτα Μακρυπούλια από τις πασχαλινές της διακοπές.

 

 

 

 

Η παρουσιάστρια "αφήνεται" στα χέρια των ειδικών, ώστε να την περιποιηθούν και να είναι λαμπερή στην πρεμιέρα της παράστασης που συμμετέχει, "Μια νύχτα στην Επίδαυρο". 

 

 

Αφήνοντας πίσω τις αιχμηρές δηλώσεις που είχε κάνει το μακρινό 2011 ο Χρήστος Λούλης για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήρθε η στιγμή που οι δύο ηθοποιοί θα συναντηθούν επί σκηνής και μάλιστα στο Εθνικό, σε ένα σύγχρονο έργο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λούλης είχε σχολιάσει σε συνέντευξη του ότι «Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα, παραδέχτηκε πως μετάνιωσε για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Είπε μάλιστα, «Ήταν αλαζονικό από μέρους μου. Το μετάνιωσα γιατί ήταν άδικο και γι’ αυτήν και για εμένα. Μετάνιωσα που το σκέφτηκα. Έχω όμως ελαφρυντικό, ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καθόλου καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά την ημέρα. Ήμουν 29 χρόνων και δίπλα μου είχα 20άρηδες που ήταν βύσματα και τρέχανε, και εγώ ήμουν σε μια σκοπιά όλη τη μέρα. Εκείνη την περίοδο έδωσα μια συνέντευξη και έπρεπε με κάποιον τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά για τον εαυτό μου».

Τώρα, οι δυό τους θα παίξουν στη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Rex «Μαρία Κοτοπούλη» μαζί με ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών και συντελεστών.

 

 

Η υπόθεση της παράστασης
Μετά το τέλος μιας σπουδαίας παράστασης οι καλλιτέχνες μπαίνουν λιμασμένοι σε μια πασίγνωστη ταβέρνα, μπλέκονται με το προσωπικό, υποκλίνονται στους εαυτούς τους, εκεί ανάμεσα σε μπριζόλες, ψέματα και ιδρώτα, χυμάνε ο ένας πάνω στον άλλον σε ένα μακελειό χωρίς προηγούμενο που τους οδηγεί στον Κάτω Κόσμο με τη γεύση της τυρόπιτας στο στόμα.

Μια νυχτερινή φάρσα για τα ξέγνοιαστα και καμένα καλοκαίρια της ζωής μας στην Επίδαυρο, ένα μεταφυσικό μιούζικαλ για το σφίξιμο της καρδιάς μας στο «πήγαινε» και στο «έλα» αυτής της εκδρομής. Μια τρελή κωμωδία για την αληθινή τραγωδία που συμβαίνει όχι στο θέατρο, αλλά εκεί έξω… στη ζωή. Ένα μουσικό ντελίριο για την παραζάλη της υπεροψίας, ένας «εθνικός» σαρκασμός για την Ελλάδα, την αλαζονεία και την ασημαντότητά μας.

Διαβάστε ακόμη: Ζέτα Μακρυπούλια: Το τηλεοπτικό μέλλον και η συνεργασία της με τον Ant1 - Τι λέει για το Ρουκ Ζουκ (βίντεο)

Συμμετέχουν οι: Χάρις Αλεξίου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Δρίβα, Γιώργος Ζιάκας, Νίκος Καραθάνος, Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Κότσιφας, Ιώ Λατουσάκη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Ιωάννα Μαυρέα, Ηλέκτρα-Αποστολία Μπαρούτα, Κώστας Μπερικόπουλος, Ιωάννα Μπιτούνη, Βασίλη Παπαβασιλείου, Πάνος Παπαδόπουλος, Έλλη Πασπαλά, Άγγελος Τριανταφύλλου, Γιώργος Φασουλάς, Δανάη-Αρσενία Φιλίδου, Λυδία Φωτοπούλου, Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ