Η Δανάη Μπάρκα για τον υπέροχο, Θανάση που παραιτήθηκε από το ΕΣΥ - "Περήφανη για εσένα, ήσουν και θα είσαι ο γιατρός της καρδιάς μας" (φωτό)

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση...

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποχαιρετάει τον Θανάση Κοντάρη, η Δανάη Μπάρκα. 

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τους δυό τους να κάθονται αγκαλιά στη Σέριφο.

 

 

Στη λεζάντα έγραψε, "Ο υπέροχος γιατρός και ο ακόμα πιο υπέροχος Θανάσης. Ο Θανάσης μου που σε κάνει να αγαπήσεις την Σέριφο περισσότερο απ τον καθένα. Ο Θανάσης μου που επέστρεψε απ το εξωτερικό να ζήσει στο νησάκι μας και να προσέχει τον κάθε έναν είτε τουρίστα είτε ντόπιο σαν να είναι γονιός ή παιδί του. Ο Θανάσης μου που μάλλον είναι πολύ “περισσότερος” από κάθε κυβέρνηση και αγαπάει τους ασθενείς του πολύ πιο πολύ από το κράτος και απαιτεί,τρέχει και διεκδικεί να έχουν όλοι στον τομέα της υγείας ο,τι ακριβώς θα έπρεπε να έχουμε. Παραιτήθηκε από το ΕΣΥ γιατί εσύ κι εσύ κι εγώ οφείλουμε να έχουμε όσα χρειαζόμαστε για να κρατάμε τους γιατρούς μας.
Θανάση μου,περήφανη για σένα,πάντα! Ήσουν,είσαι και θα είσαι ο γιατρός της καρδιάς μας!"

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιατρός του Ε.Σ.Υ αναγκάστηκε να παραιτηθεί, στέλνοντας μάλιστα επιστολή στο Θάνο Πλεύρη, δείχνοντας την αγανάκτηση του.

Διαβάστε ακόμη: Ο ωραίος γιατρός με "βαριά καρδιά" εγκαταλείπει τη Σέριφο - "Είμαι αναγκασμένος να φύγω από το νησί"

Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια γνώριζε τον γιατρό προσωπικά και γιαυτό ένιωσε την ανάγκη να τον αποχαιρετήσει και δημόσια. Στα σχόλια, μάλιστα, πολλοί εκφράζουν τα "Ευχαριστώ" τους προς το πρόσωπο του κ. Κοντάρη και τονίζουν πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι, πέρα από σωστός επαγγελματίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ