Η glam εμφάνιση της Taylor Swift με total Versace: Το παγετέ μαύρο σακάκι & το πολύχρωμο σέξυ κορμάκι με υπογραφή Ντονατέλα! (φωτό)

Μείναμε έκπληκτοι....

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάγεψε όλους όσους βρισκόταν εκεί με τη σέξυ Versace εμφάνιση της!

Η Τέιλορ Σουιφτ έχει αποδείξει ότι είναι fashion icon και μας έχει χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα κάθε φορά!

Και φυσικά δε θα αποτελούσε εξαίρεση και η τελευταία της εμφάνιση.  Λίγες μέρες πριν, η τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή καθώς ξεκίνησε την πολυαναμενόμενη περιοδεία της "The Eras Tour".

Taylor Swift performs at the Taylor Swift "The Eras Tour" held at Allegiant Stadium on March 24, 2023 in Las Vegas, Nevada.

Καθώς η Swift άνοιξε το σόου με το "Miss Americana & the Heartbreak Prince" από το Lover, φόρεσε ένα κορμάκι Versace με ροζ και μπλε κοσμήματα, αντανακλώντας τους ονειρεμένους ροζ και μπλε ουρανούς που εμφανίζονται στο artwork του άλμπουμ. Το look συνδύασε με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο, Christian Louboutin. Ακόμη, πρόσθεσε ένα κολιέ με λουλούδια από τον Versace φυσικά για ολοκληρώσει το σύνολο.

Taylor Swift | The Eras Tour - Second Night

Κατά τη δεύτερη νύχτα της περιοδείας της, η Swift εξέπληξε τους θαυμαστές φορώντας ένα εντελώς διαφορετικό αστραφτερό κορμάκι. Αυτό το look, επίσης από το Atelier Versace, ήταν γεμάτο με μπλε και χρυσά κοσμήματα, με ασορτί κολιέ με αλυσίδα και μπότες Christian Louboutin μέχρι το γόνατο.

Taylor Swift | The Eras Tour

Πριν τραγουδήσει το επιτυχημένο τραγούδι της «The Man», η Swift άλλαξε εντελώς την εμφάνισή της προσθέτοντας ένα blazer Versace που συμπλήρωνε την εμφάνιση της με τις ψηλές της μπότες.

Διαβάστε ακόμη: Η Taylor Swift & o Joe Alwyn έβαλαν τέλος στην σχέση τους - Το «Love Story» που κράτησε 6 χρόνια (φωτό - βίντεο)

US singer-songwriter Taylor Swift performs onstage on the first night of her "Eras Tour" at AT&T Stadium in Arlington, Texas, on March 31, 2023.

Εκτός από το ότι φόρεσε ένα διαφορετικό κορμάκι Atelier Versace κατά τη δεύτερη νύχτα της περιοδείας της, η Swift άλλαξε και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο "The Man" φορώντας ένα μαύρο μπλέιζερ με ρίγες με πούλιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ