Γενέθλια Φίλιππου Τσαγκρίδη: Με νέο λουκ, νέους φίλους & την οικογένεια του γιόρτασε ο φιλότεχνος νεαρός (φωτό)

Με νέα σύντροφο στο πλευρό του...

Ο πρώην αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων και πόζαρε με τη νέα σύντροφο του.

tsagridis2.JPG

O 33xρονος έκανε ένα πάρτι για καλούς φίλους, την οικογένεια του και συγκεκριμένα τα τρία του αδέλφια, Έλλη, Ειρήνη, Περικλή και την νέα του αγαπημένη, Κατερίνα σε εστιατόριο με σούσι.

philippos_tsangrides_3084383912057737262.jpg

Το πάρτι έφερε μνήμες στον επιχειρηματία, ο οποίος αναβίωσε μια τούρτα με τον πίκατσου, ίδια με εκείνη που είχε όταν ήταν παιδί.

 

 

Ο στολισμός του εστιατόρίου ήταν γεμάτος πόκεμον και όλοι έδειχναν χαρούμενοι και ευδιάθετοι μαζί με τον Φίλιππο.

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κατάγεται από μια πολύ μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια. Είναι γεννημένος στις 18 Απριλίου και η ηλικία του είναι 33 ετών. 

 

 

 

 

Το πλήρες όνομά του είναι Φίλιππος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος και είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Menlo στην Καλιφόρνια διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικών και διεθνών σπουδών και έχει μεταπτυχιακό στις ναυτιλιακές σπουδές. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αγαπά πολύ την σύγχρονη τέχνη και κατά πάσα πιθανότητα πήρε το γονίδιο αυτό από τη μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου, η οποία ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

Η σχέση του με την Κατερίνα Καινούριου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνωρίστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Συγκεκριμένα ήταν μαζί επι 2,5 χρόνια.

Ο επιχειρηματίας είναι πιο «κλειστός» όσον αφορά τις συνεντεύξεις που δίνει, και μάλιστα δεν είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media και το Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη, έχει αναφερθεί πολλές φορές σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της, ενώ σε συνέντευξή που είχε δώσει στο «Καλό Μεσημεράκι» είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τον Φίλιππο λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

Η νέα του σύντροφος

filippos.jpg

Ο 33χρονος φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Κάθριν Εμπειρίκου. Ο επιχειρηματίας πυροδότησε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι όταν πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη και την Κάθριν Εμπειρίκου, καθώς ήταν όλοι τους καλεσμένοι σε γάμο.

Διαβάστε ακόμη: Η Κατερίνα Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Έχει προχωρήσει στη ζωή του - αν θα του βγει σε καλό ή σε κακό δεν ξέρω» (βίντεο)

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων που έχουν καταγωγή από την Άνδρο. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία. Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης. Ήταν παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα 4χρονο γιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ