H Σαρλίν του Μονακό έβγαλε τα γκρι και τα μαύρα & έβαλε ένα ολόλευκο κοστούμι - Μαζί με τον Αλβέρτο & τα δίδυμα στα Rolex Monte-Carlo Masters (φωτό)

Δείτε το άκρως ανοιξιάτικο ντύσιμό της... 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν απόλαυσαν μια μέρα στο τουρνουά τένις Rolex Monte-Carlo Masters  αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η πρώην ολυμπιονίκης κολυμβήτρια φόρεσε μια λευκή διάφανη μπλούζα κάτω από το κομψό άσπρο κοστούμι της και πρόσθεσε χρώμα με ένα κόκκινο κραγιόν.

 

 

 

 

Η Σαρλίν και ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, 65 ετών, παρακολούθησαν την εκδήλωση με τα δίδυμα παιδιά τους πρίγκιπα Ζακ και την κόρη τους πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, και οι δύο οκτώ ετών.

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Κομψή στο πλευρό του Αλβέρτου - Το υπέροχο φόρεμα που κόστισε 4.000 ευρώ (φωτό)

Η οικογένεια απαθανατίστηκε στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του τελικού μεταξύ του Δανού Holger Rune και του Ρώσου Andrey Rublev.

 

 

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, που ταίριαζε απόλυτα με τη μητέρα της, φόρεσε ένα αξιολάτρευτο μπλε φόρεμα με λευκές λεπτομέρειες.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Ζακ φορούσε ένα γλυκό navy κοστούμι με λευκό πουκάμισο, ενώ ο πατέρας του φόρεσε επίσης ένα μπλε σακάκι με γκρι παντελόνι.

Instagram

Η Σαρλίν απογείωσε το look με γυαλιά ηλίου και και σκουλαρίκια πέρλες. 

 

 

 

 

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος  και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό απένειμαν το τρόπαιο του Rolex Monte-Carlo Masters στον νικητή Αντρέι Ρούμπλεφ, μετά τη νίκη του στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, την Κυριακή 16 Απριλίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ