Πριγκιπόπουλο Λούις: Σοβαρός ο γλυκούλης μικρότερος γιος της Κέιτ και του Γουίλιαμ στην τελευταία του εμφάνιση (φωτό)

Γιατί τόσο σοβαρός;

Όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρέθηκε για τη λειτουργία του Πάσχα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε το «παρών» με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη European Royal Children ????? (@royalchildren_europe)

Το ζευγάρι συνοδευόταν από πολλά ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ, με τα τρία παιδιά τους: τον πρίγκιπα Τζορτζ, εννέα, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά, και τον τετράχρονο πρίγκιπα Λούις.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Louis ένα κανονικό παιδί - τραβάει τα μαλλιά μιας κοπέλας, βγάζει γλώσσα στη μαμά του (φωτό & βίντεο)

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Λούις ανήμερα του Πάσχα. Ο μικρός γαλαζοαίματος ήταν ντυμένος στα μπλε, ασορτί με την μητέρα του, πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο μικρούλης φορούσε ένα μπλε σακάκι με ένα καρό μπλε πουκάμισο, ασορτί γραβάτα και βερμούδα. Εν αντιθέσει, με προηγούμενες εμφανίσεις του, ο Λούις κράτησε σοβαρό προφίλ χωρίς να κάνει γκριμάτσες όπως έχει σχολιαστεί στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Οι χαριτωμένες γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis κέρδισαν τις εντυπώσεις: Μάλωνε με την αδερφή του την ώρα της παρέλασης (φωτό & βίντεο)

Πρίγκιπας Λούις: Γιατί όλοι μιλούν για την εμφάνισή του ανήμερα του Πάσχα;

Επίσης, οι βασιλικοί θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο πρίγκιπας Λούις έχει μεγάλη ομοιότητα με τον παππού του, από τη μεριά της μητέρας του, Κάθριν Μίντλετον, Μάικλ.

«Ο Λούις μοιάζει τόσο πολύ με τον μπαμπά της Κέιτ», «Είναι ολόιδιος με τον Μάικλ Μίντλετον», «Θεέ μου είναι ένας μικρός Μάικλ Μίντλετον», έγραφαν κάποια από τα σχόλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ