Η πριγκίπισσα Eυγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank χέρι -χέρι - Λίγο πριν γίνουν γονείς για 2η φορά (φωτό)

Η πασχαλινή λειτουργία πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ έκαναν τον βασιλικό γάμο τους το 2018

Η πριγκίπισσα Ευγενία επέστρεψε στον τόπο του γάμου της - αυτή τη φορά, ως μέλλουσα μαμά δύο παιδιών!

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρούκσμπανκ ήταν μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας που βγήκαν για την πασχαλινή λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thewindsorsfamily

Δείτε επίσης: Χαρές για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας - Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η πριγκίπισσα Ευγενία (φωτό)

Τώρα, είναι γονείς του γιου τους August, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, και ετοιμάζονται για την άφιξη του δεύτερου παιδιού τους, αναφέρει το People.

Το ζευγάρι κρατήθηκε από το χέρι καθώς εισήλθε στο παρεκκλήσι. 

 Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, 33 ετών, φόρεσε ένα φόρεμα με φλοράλ σχέδιο κάτω από ένα λευκό παλτό, το οποίο συνδύασε με μια μπλε κορδέλα στο κεφάλι, ενώ ο Τζακ φόρεσε κοστούμι με γαλάζια γραβάτα.

Το μπλε φάνηκε να είναι το χρώμα της ημέρας, το οποίο φόρεσαν επίσης ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, καθώς και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι έτνυσαν τα τρία τους παιδιά με αυτή την απόχρωση.

Η μεγαλύτερη αδελφή της Ευγενίας, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ήταν επίσης παρούσα στην λειτουργία και συνοδευόταν από τον  σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ