Άννα Μαρία Ίβιτς: To little black dress & τα Dolce & Gabbana πέδιλα που τόνιζαν τα ατελείωτα της πόδια - Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά

Η πόζα με την μαμά της.... 

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι proud mama 4 κοριτσιών , οι οποίες της μοιάζουν αφάνταστα πολύ. 

Η ίδια κρατάει όλα αυτά τα χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να προστατέψει τις κόρες της όσο περισσότερο μπορεί. 

 

 

 

 

 

 

Αυτή την φορά όμως έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την μεγαλύτερη, την  Άννα Μαρία Ίβιτς.

Μαμά και κόρη ήταν απαστράπτουσες, καθώς βρέθηκαν στη δημοπρασία που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 5/4 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η φιλανθρωπική οργάνωση Creaid, πρόεδρος της οποίας είναι η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου.

Όπως θα δείτε η Ελένη Πετρουλάκη επέλεξε ένα λευκό γυναικείο κοστούμι με ένα μαύρο τοπ. Αυτή που έκλεψε όμως τις εντυπώσεις ήταν η κόρη της. 

Η Αννα Μαρία Ίβιτς, η οποία φόρεσε ένα σούπερ μίνι μακρυμάνικο φόρεμα το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα Dolce & Gabbana, με τα αρχικά του οίκου να διακρίνονται.

Ακόμα, κράτησε την απόλυτη it τσάντα από τον οίκο Bottega Veneta , η οποία δυσικά απογείωσε και το look. της. 

Η πανέμορφη και καλλίγραμμη νεαρή έπιασε τα μαλλιά της ψηλά, τονίζοντας την φυσική ομορφιά της.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Άννα Μαρία Ίβιτς, είναι ένα όμορφο κορίτσι που διαπρέπει στον χώρο του αθλητισμού και ειδικά στον στίβο.

 

 

 

 

 

 

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες: Την Άννα-Μαρία, τις δίδυμες, Θεοδώρα και Μίλα και την μικρή Ιλιάνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ