Κριστίν Λαγκάρντ: Μιλάει για τη σημασία της ασφάλειας μέσα στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο της - "Αν δεν είχα φορέσει ζώνη, θα ήταν πολύ χειρότερα" (βίντεο)

Αναφέρεται χιομοριστικά και στον τρόπο που συνδυάζει το κολλάρο με τα ρούχα της.

Η Κριστίν Λαγκάρντ μιλάει για τον πρόσφατο τραυματισμό της με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

 

 

"Το πρόσφατο τροχαίο μου ατύχημα υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να δένετε πάντα τη ζώνη ασφαλείας σας. Αν δεν είχα φορέσει τη ζώνη ασφαλείας μου, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα. Το να διατηρούμε τον εαυτό μας και τους άλλους ασφαλείς πρέπει να είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και το "στήριγμα" λαιμού που φοράω μού το θυμίζει αυτό κάθε μέρα. Έχω επίσης αποδεχτεί την πρόκληση να βρω δημιουργικούς τρόπους για να το στυλίσω για τις διάφορες εκδηλώσεις που έχω παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό.", γράφει στη λεζάντα η πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμη: Κριστίν Λαγκάρντ η σιδηρά κυρία: Χτύπησε σε τροχαίο, έβαλε κολλάρο με την γαρδένια της Chanel επάνω – Οι πρώτες φωτογραφίες

Ελαφρύς τραυματισμός για την Κριστίν Λαγκάρντ σε τροχαίο ατύχημα
twitter

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κριστίν Λαγκάρντ πριν από λίγες μέρες ενεπλάκη σε ένα τροχαίο, μετά την αναχώρησή της από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες. Τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και αφού υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις, κρίθηκε αναγκαίο να φοράει κολάρο. Να σημειωθεί ότι, θα μπορεί να ασκεί ανεμπόδιστα τα καθήκοντά της, καθώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της.

Κριστίν Λαγκάρντ: Τραυματίστηκε μετά από τροχαίο στη Γερμανία
instagram @christinelagarde

Διαβάστε ακόμη: Όταν η Chanel έφτιαχνε ταγιέρ σκεφτόταν την Κριστίν Λαγκάρντ - Η ανανεωμένη γκαρνταρόμπα της Σιδηράς Γαλλίδας (φωτό)

Κανένας άλλος από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ