Βενσάν Κασέλ - Τίνα Κουνάκι: Την έκανε delete, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγο του - Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους...

Τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και να μην είναι πια μαζί μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου ενίσχυσε η τελευταία κίνηση του Βενσάν Κασέλ να διαγράψει από τον λογαριασμό του στα social media όλες τις φωτογραφίες με την καλλονή σύζυγό του, Τίνα Κουνάκι (Tina Kunakey).

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της DailyMail, το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο, με πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι να αναφέρει πως "χώρισαν πριν εβδομάδες και η Τίνα είναι απαρηγόρητη".

Ενώ οι εκπρόσωποι του ζευγαριού δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τον φημολογούμενο χωρισμό, ο λογαριασμός του Γάλλου ηθοποιού στο Instagram μαρτυρά μάλλον την αλήθεια, αφού ο Κασέλ αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του αλλά και εκείνες που ήταν μαζί.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρώην της Μπελούτσι περιμένει στα 52 του μωρό από την 21χρονη γυναίκα του - Οι προκλητικές φωτογραφίες

Ο 56χρονος ηθοποιός και το εντυπωσιακό μοντέλο που τον Απρίλιο του 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που έχει το όνομα Amazonie, παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018 στο δημαρχείο της πόλης Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία, ενώ "γιόρτασαν" την τρίτη τους επέτειο στα social media δημοσιεύοντας ρομαντικές τους φωτογραφίες και κάνοντας τις απαραίτητες τρυφερές εξομολογήσεις.

Πέρα όμως από τις φωτογραφίες που διέγραψε ο Κασέλ, εντύπωση προκαλεί η ηχηρή απουσία του Γάλλου ηθοποιού από τα γενέθλια της Τίνα χθες, Τετάρτη (05/04), καθώς στα στιγμιότυπα και τα βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο ο σύζυγός της δεν εμφανίζεται πουθενά.

 

 

Η τελευταία πάντως ανάρτηση της Τίνα Κουνάκι στην οποία εμφανίζεται ο Βενσάν Κασέλ είναι στις 22 Δεκεμβρίου, όταν ο ηθοποιός έδωσε το παρών σε επίδειξη μόδας που συμμετείχε η αγαπημένη του.

Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κουνάκεϊ

Ο Κασέλ είναι γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως «La Haine», «Black Swan» και «Irreversible». Έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει δύο κόρες.

Η Τίνα Κουνάκεϊ, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι στη βιομηχανία της μόδας. Το 26χρονο μοντέλο γεννήθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας, με καταγωγή από το Τόγκο και την Ιταλία.

Έχει εμφανιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, όπως οι Ralph Lauren, Jean Paul Gaultier και Armani.

Ο γάμος τους
Παντρεύτηκαν στις 24 Αυγούστου 2018, σε μια στενή τελετή στο νησί Bidart της Γαλλίας. Το ζευγάρι έβγαινε από το 2016 και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε μια μικρή εκκλησία.

Το «παρών» έδωσαν στενοί φίλοι και μέλη της οικογένειας του ζευγαριού. Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Vera Wang, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Ο γάμος τελέστηκε από τον τοπικό ιερέα και ακολούθησε δεξίωση στο κοντινό Château d'Arcangues, ένα κάστρο του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας των Βάσκων. Η δεξίωση περιελάμβανε παραδοσιακή βασκική μουσική, φαγητό και κρασί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ