Σάλος στο twitter με τη "Βασίλισσα" Καμίλα - "Π@#&σουν με τον Κάρολο και φωτογραφιζόσουν την ίδια στιγμή με την αείμνηστη πριγκίπισσα" (φωτό)

Έντονα σχόλια προς το πρόσωπο της νέας βασίλισσας...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο twitter από χθες μία φωτογραφία της Βασίλισσας πλέον Καμίλα με την αγαπημένη πριγκίπισσα Νταιάνα.

 

 

"Η Νταϊάνα, στα 19 της με τη φίλη της Καμίλα. Μια μέρα στους αγώνες, παρακολουθώντας τον τότε αρραβωνιαστικό της Νταϊάνα, Τσαρλς, να αγωνίζεται. Όλη την ώρα, η Καμίλα γ&%σε τον Τσαρλς. Όχι φίλος: όχι κυρία: όχι βασίλισσα.", γράφει στη λεζάντα ένας χρήστης.

"Τρομερά λυπηρό δεν είναι; Δυσκολεύομαι να συνεχίσω όταν σκέφτομαι πώς θα μπορούσε να το κάνει αυτό σε μια νεαρή κοπέλα που είχε τόσα πολλά για αυτήν. Η Camilla απλά δεν είναι βασίλισσα στα μάτια μου... μου λείπει η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Νόμιζα ότι ήταν υπέροχη και ήταν το στολίδι στο στέμμα για την Αγγλία", γράφει μία άλλη.

Διαβάστε ακόμη: O Kάρολος & η εκθαμβωτική Καμίλα στη Γερμανία: Τα αστεία του Βασιλιά, το φαγητό & το δείπνο με καλεσμένη την Μέρκελ (φωτό - βίντεο)

"Ο Τσαρλς πέρασε την παραμονή της νύχτας του γάμου του στο κρεβάτι με την Καμίλα και συνέχισε τη σχέση τους σε όλη τη διάρκεια του γάμου. Αυτό έκανε τον γάμο να καταρρεύσει, αμετάκλητα. Μετά από αυτό, ο Τσαρλς και η Νταϊάνα έκαναν χωριστές ζωές. Ίσως περίμενες ότι η Νταϊάνα θα πήγαινε σε γυναικείο μοναστήρι;", ακόμη ένα σχόλιο.

 

 

Ξεσπούν όλοι οι θαυμαστές της Νταϊάνα ότι εκείνη έπρεπε να γίνει Βασίλισσα.

 

 

Παράλληλα ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί στο νέο του βιβλίο τον πατέρα του και την Καμίλα ότι τον "χρησιμοποίησαν" μαζί με τον αδελφό του Γουίλιαμ για κάλυψη μετά τα τραγικά γεγονότα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Του προσέφεραν στέμμα από γνωστή αλυσίδα fast-food - Πώς αντέδρασε (βίντεο)

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα συνεχίζουν κανονικά τις δημόσιες εμφανίσεις με τον κόσμο να τους παρακολουθεί μανιωδώς σε κάθε τους βήμα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ