Σοκαριστικό βίντεο: Ρώσος ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του άνω στην σκηνή - Έπαθαν σοκ οι θεατές

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», είπε.... 

Σοκαρισμένοι έμειναν οι θεατές παράστασης στην πόλη Ουλάν Ουντέ της ανατολικής Σιβηρίας, όταν ο ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή για να διαμαρτυρηθεί για την απόλυση του καλλιτεχνικού διευθυντή του θιάσου πέρυσι λόγω της στάσης του κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο ρώσος ηθοποιός και στη συνέχεια άρχισε να κόβει τις φλέβες του, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», τόνισε μπροστά στους θεατές.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός, που φέρεται να δίνει μάχη και με τον καρκίνο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Shuvalov δήλωσε ότι ώρες νωρίτερα η σύζυγός του, Svetlana Polyanskaya, η οποία είναι ηθοποιός στο ίδιο θέατρο, υπέβαλε την παραίτησή της αφού δέχθηκε συνεχείς πιέσεις από τη διοίκηση επειδή προέτρεπε την επαναπρόσληψη του Levitsky, αναφέρει το rferl

Ο άνδρας νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια του. Η υπουργός Πολιτισμού της Μπουριατίας Soelma Dagayeva δήλωσε ότι η ζωή του Shuvalov δεν κινδυνεύει.

Από τότε που απολύθηκε ο Λεβίτσκι πέρυσι, οι ηθοποιοί του θεάτρου απαίτησαν από τις τοπικές αρχές να τον επαναφέρουν και πραγματοποίησαν διάφορους τύπους διαμαρτυρίας, όπως η αφαίρεση των συμβόλων της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας από την πρόσοψη του θεάτρου και η ευαισθητοποίηση των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ